Annoncørbetalt indhold

Inspiration til den næste skiferiedestination

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Er du vild med at stå på ski, men er du træt af altid at tage til den samme skiferiedestination, og kunne du tænke dig at prøve noget nyt? Eller er det første gang, du skal af sted på skiferie, og mangler du inspiration til, hvor du kan tage hen? Så er du kommet til det rette sted.

Her i denne artikel får du et konkret forslag til, hvor den næste skiferie skal gå til, og det er i Østrig. Østrig er i forvejen et utroligt land blandt skientusiaster, men mange ender alligevel med at tage til de samme østrigske skiferieområder. Der findes dog mange andre områder, der har masser at byde på, og det er et af dem, som du kan læse mere om her i denne artikel.

Turen går til Bad Hofgastein

Bad Hofgastein er et skiområde i Østrig, der har en masse at byde på, men som ikke er lige så kendt som Ischgl, Wagrain, Sölden og St. Anton. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er et dårligere skiområde – på ingen måde.

I Bad Hofgastain finder du 350 kilometer pister og 100 lifter. Det betyder, at der er forholdsvis mange lifter i forhold til pisterne, og det har den klare fordel, at du slipper for at stå i lange køer ved liften. Derudover er 350 kilometer pister ret meget, så her vil du helt sikkert kunne få nok skiløb til hele ferien uden at blive træt af at løbe på de samme pister. Ud af de 350 kilometer pister så er 60 af dem blå, 117 af dem er røde, og 24 af dem er sort.

De blå pister er de nemme – det er typisk for begynderne, børn og dem der ønsker at træne nogle særlige teknikker i forhold til deres skiløb. De røde pister er for de lidt mere øvede og erfarne skiløbere, mens de sorte pister primært er for de rigtig dygtige skiløbere samt vovehalsene. Farven på pisterne siger nemlig noget om, hvor stejle pisterne er, hvilket både spiller en rolle i forhold til sværhedsgraden og dermed også den fart, du kan nå at få ned ad bjerget.

Der er desuden også mulighed for offpiste, hvis man foretrækker det, ligesom der også er en fun-park tilgængelig.

Hvem kan med fordel tage til Bad Hofgastein?

Fordi skiområdet er så varierende, så er Bad Hofgastein faktisk for alle. Det gælder, uanset om du er:

• Begynder • Øvet • Ekspert • Skiløber • Snowboarder • Langrendsentusiast

Derudover er det som nævnt også et oplagt sted at tage børn med, og det gælder især, hvis det er deres første skiferie. Byen er charmerende med både mange gode spisesteder og mange gode shoppingmuligheder.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.