Annonce
forside

Integrationsarbejde eller modarbejde ...

Annonce

Læserbrev: Jeg blev ikke alene forundret men savner enhver forståelse for indholdet i "Husets" stort opsatte annonce i Ugeavisen i denne uge.

Hvordan kan man på en og samme gang påberåbe sig noget, der bare ligner integrationsarbejde, samtidig med at man helt åbenlyst går ind for og annoncerer med kønsdiskriminerende tiltag.

Hvis man vil have en "chance" for at blive frivillig cykelinstruktør, er det et krav, at man er kvinde ... Hvis man vil have en "chance" for at blive frivillig værkstedsmedarbejder, er det et krav, at man er mand - står der.

Jeg troede - måske helt naivt - at vi for længst var forbi den slags kønsdiskriminering i Danmark - oven i købet for offentlige penge. Det er da vist grænsende til at være ikke lovligt.

Samtidig med denne uacceptable leflen for ikke vestlig kønsopdelt kultur, ser jeg hele dette set up, som Huset har gang i - som et direkte modarbejde mod det integrationsarbejde andre instanser i kommunen forsøger sig med.

Det er bekymrende, hvis Gerda i Huset får frie hænder til den type kønsdiskriminerende annoncering og adfærd, der fastholder de tilrejsende i religiøst betinget kønsopdeling.

Til gengæld kan politikerne i Vejen Kommune nu skrive sig bag ørerne, at Husets økonomi må være helt i top, målt på at kunne afholde udgifter til halvsides avisannoncer - af ovennævnte karakter, samtidig med at man modtager offentligt tilskud på 250.000 kr./år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Revet ned fra hylderne: Corona får esbjergenserne til at gå amok i julelys

Annonce