Annonce
Læserbrev

Interessant forslag om alternativ til Alsbroen

Annonce

Læserbrev: Jeg har i JV med interesse læst debatindlægget om jernbane/vejforbindelsen af Jørn S. Nielsen, Haarby (JSN) den 29. maj. Det er et interessant forslag som alternativ til Alsbroen. Da jeg normalt bor i Vojens, Haderslev Kommune, kan jeg godt se perspektiver i dette for vor egn, og det "boost" det kunne give infrastrukturen i vort område. I øjeblikket "residerer" vi i vort sommerhus i Hejlsminde syd for Kolding, men det er vores mening at flytte tilbage til hjembyen Vojens inden for en kortere årrække. Jeg er selv med i foreningen Veteranbanen Haderslev Vojens (VHV), hvor vi året rundt arbejder i baneteamet for at holde banelegemet ved lige. Velvidende at hvis JSN's projekt skulle blive en realitet, så ville del nok være slut med kørsel med veterantog på strækningen. Men det var så det! Det er i hvert fald miljømæssigt godt for trafikken Vojens – Haderslev - Årøsund og miljøet, idet der kører et utal af busser mellem de byer hver dag. Alle disse mennesker burde køre med el-tog i stedet. Det samme ville jo nok være tilfældet på Fyn vil jeg tro.

JSN, du refererer i dit indlæg til en kortskitse. Den er ikke kommet i JV. Måske kunne JV bringe denne, så man bedre kan danne sig et billede af projektet, som du har i tankerne.?

Så mangler vi bare at få banket de berørte kommuners politikere op på Fyn og i Sønderjylland, så disse får sendt signaler til trafikministeren om opstart af de nødvendige indledende undersøgelser.

Til din oplysning JSN, hvis du ikke skulle vide det, så har VHV nyligt mistet ca. 900 meter skinner ind til den gamle Haderslev By station ved Nørregade. Stykket har kommunen inddraget, fordi der skal anlægges en såkaldt supercyklesti.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce