Annonce
Esbjerg

Internationalt anerkendte fotografer udstiller i Esbjerg

Esbjerg Fotoklub byder på værker fra internationale og lokale kunstnere. Ib Corneliussen Nielsen udstillede i 2017 dette billede fra en morgen i Dolomitterne. Foto: Ib Corneliussen Nielsen.
Annonce

Esbjerg: For 37. gang præsenterer Esbjerg Fotoklub deres helt store flagskib, Den Internationale Fotoudstilling, som ruller af stablen mandag den 21. september på Phototeket i Esbjerg Hovedbibliotek.

Ideen med fotoudstillingen er at give Esbjergs borgere lejlighed til at se noget af det ypperste, som den internationale fotografiske verden kan præstere, samtidig med at man lader klubbens medlemmer måle sig med de internationale gæster.

Årets udstilling viser værker fra tre gæsteudstillere. Her vil norske Russel A. Jacobsen vise sort/hvid billeder, der har høstet international anerkendelse.

Udstillerne kommer fra hele verden. Udover den norske udstiller, er der også besøg fra Indonesien, da Harydo Ninditos kommer og udstiller sin eventyrverden af billeder, der nemt kan lede tankerne i retning af malere som Rembrandt og Carvaggio.

Den sidste gæstefotograf er franske Hèléne Cook, som arbejder med begrebet ”cityscapes”, hvor man ser byen som et landskab. I Esbjerg viser hun billeder fra sin serie ”Metro Creatures”, der er optaget på metrostationerne i Bruxelles.

Udstillingen åbner mandag den 21. september kl. 16:30 og løber indtil den 24. oktober. Der er gratis adgang i bibliotekets åbningstid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Sønderjyske taber VAR-drama mod Vejle

Esbjerg

Kulturens Døgn i coronaens skygge

Annonce