Annonce
Læserbrev

Intet citat fra Dansk Byggeri

Læserbrev: I JydskeVestkysten 6. november har direktør Michael H. Nielsen et indlæg om havnedebatten på byrådsmødet, hvor Dansk Byggeri skulle være citeret for en holdning om Honnørkajen. Dette er nu ikke tilfældet eller hensigten. Der er tale om en tolkning af Michael H. Nielsens udtalelser i JydskeVestkysten 18. august 2019 – hvor der tales generelt om byggeri ved havnene i de danske kommuner – og ikke særskilt om Haderslev Kommune.

Michael H. Nielsen udtaler (mener) i JydskeVestkysten 18. august, ”at kommunerne skal tænke sig grundigt om, inden de kaster los og sætter nye højhuse i søen.” I JydskeVestkystens artikel, der omhandler de danske kommuner – og ikke Honnørkajen, nævnes en række af de overvejelser man skal gøre sig om ”hensynet til lokalområdet og det miljø, som er på stedet. Kommunen skal først og fremmest have en langsigtet plan, der forhindrer hovsaløsninger” siger Michael H. Nielsen.

Mit indlæg på byrådsmødet var ud fra samme fokus – og at ”tiden nok ikke er rigtig til mere af den slags byggeri” er udtryk for min tolkning af højhuse ved danske havne, ud fra artiklen 18. august 2019 – og ikke Dansk Byggeris.

Artiklen giver stof til eftertanke – og indeholder henvisning til tidligere typer af byggeri ved havne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce