Annonce
Læserbrev

Investeringer i trafiksikkerhed og udvikling

Annonce

Læserbrev: Venstre er i front i det netop behandlede budget for 2020, og har dermed sat solide aftryk. Det er vigtigt for Venstre, at vi fortsat investerer i kommunens infrastruktur, således trafikken kan afvikles sikkert og effektivt. Det er til gavn for vækst og udvikling, at virksomheder kan få varer frem og at de ansatte kan komme trygt og hurtigt frem til deres arbejdsplads.

Det er derfor Venstres ønske, at der er afsat ekstra midler til vedligehold af vores veje. Vi vil også udbygge Kærvej ved Brørup og investerer i en ny rundkørsel ved Præstevænget/Fuglsangsalle’/Gestenvej. Samlet set investeringer for over 18 mio. kr. i vores veje, stier mv. i 2020

Venstre har dog – som det eneste parti – et stort ønske om, at “klipning af træer og læhegn langs offentlige veje på landet” ikke fjernes fra budgettet. Belært af sidste gang denne post blev fjernet fra budgettet – med store gener for biler, lastbiler, busser og andre køretøjer, med dertil hørende pres på administrationen og folkene i marken – kan man med rette stille sig spørgsmålet, om der i sidste ende vil være en besparelse? Til gengæld vil der komme krav til den enkelte lodsejer om selv, at forestå hegnsklipningen.

Venstre tror på, at beløbet kan findes inden anden behandling den 5. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Provinsens kræftramte børn kan blive tvunget til København: Politikere og overlæge er rystede

Annonce