Annonce
Esbjerg

Investorer ser vækstpotentiale: Glaspartner får nye partnere

Glaspartner i Kjersing fået nye ejere. PR-foto

Firmaet Glaspartner i Esbjerg har fået nye ejere, der vil videreføre virksomhedens traditioner og tilføre nytænkning.

Esbjerg: Efter 14 års succesfuld opbygning af virksomheden Glaspartner ApS på Storstrømsvej 32, er virksomheden solgt til næste generation.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Stifterne Karsten Valeur og Warny Nielsen, der begyndte tilbage i 2005, ønsker at trappe arbejdslivet ned og overdrage firmaet til nye kræfter, men vil fortsat være tilknyttet virksomheden.

De nye ejere er Ib Madsen og Trine Hybjerg, Bjert, sammen med investorselskabet Buur Invest A/S, Ulfborg, der er et dansk, privatejet investeringsselskab, som investerer i små og mellemstore industrivirksomheder med vækstpotentiale.

Den nye ledelse er Ib Madsen, der kommer fra en ledende stilling som forretningsudvikler i revisions- og rådgivningsfirmaet EY og Trine Hybjerg, der er produktionsingeniør med en fortid i økonomiafdelingen i ejendomsselskabet Domea.

Annonce

Forventningen til fremtiden er, at vi holder fast i firmaets grundidé, der har fokus på troværdighed og fleksibilitet, men vi vil også tilføre nytænkning, som tilfører værdi for vores kunder.

Ib Madsen, ny medejer hos Glaspartner ApS

Buur Invest

Buur Invest A/S er et dansk, privatejet investeringsselskab, der har til formål at investere i små og mellemstore industrivirksomheder med vækstpotentiale.Selskabets ledelse består af direktør Charlotte Buur Poulsen og økonomidirektør Michael Fabricius.

Porteføljen består i dag af investeringer i Skjern Papirfabrik A/S, MBT Nordic A/S, Pixelz Aps, PipeCon A/S og PipeCon-ARM Steel Solutions A/S.

Nytænkning på vej

Investeringsselskabet Buur Invest A/S ser gode perspektiver i den nye ejerkreds.

- Vi indgår i ejerskabet, fordi vi ser et godt potentiale i firmaet, og de produkter de har. Vi ser engagement, evne og vilje til vækst, siger Søren Christian Dahl fra Buur Invest A/S i pressemeddelelsen.

Glaspartner ApS har i dag 15 medarbejdere og en positiv økonomi. Virksomhedens netop seneste og netop offentliggjorte årsregnskab endte med et overskud på 1,7 millioner kroner efter skat.

- Forventningen til fremtiden er, at vi holder fast i firmaets grundidé, der har fokus på troværdighed og fleksibilitet, men vi vil også tilføre nytænkning, som tilfører værdi for vores kunder, siger Ib Madsen, der påtager sig ansvaret for salg og ledelse.

Glaspartner ApS leverer mange former for glasprodukter til håndværks- og industrivirksomheder i hele Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Mere regn på vej: Beredskab holder ekstra øje med vandstand i Kolding efter oversvømmelser

Leder For abonnenter

Forløb om udligning er uskønt

Selvom Danmark er et lille land, er der betydelig forskel på de økonomiske vilkår i de enkelte lokalområder. Derfor er det sund fornuft med kommunal udligning, så borgerne kan få i hvert fald nogenlunde ens levevilkår, uanset om de bor i et velhaverområde nord for København eller i en kommune, der for eksempel er udfordret af mange ældre, plejekrævende borgere og lave husstandsindkomster. Ordninger af denne karakter vil nødvendigvis skabe splid. Nogle kommuner vil føle, de skal aflevere for meget, mens andre oplever at modtage for lidt. Men for at acceptere ordningen er det i det mindste nødvendigt, at man lokalt kan forstå den. Her er det tilsyneladende gået helt galt med regeringens udspil til en udligningsreform. Flere borgmestre erkender, at de ganske enkelt ikke begriber resultaterne, selv om regeringen lidt efter lidt er rykket ud med flere detaljer og regnestykker. De frustrerede borgmestre får opbakning fra professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, der kalder forløbet rodet og kaotisk. Bedre bliver det ikke af, at der undervejs havde sneget sig en regnefejl på 200 millioner kroner ind i udspillet. Fejlen er erkendt, undskyldt og rettet. Men ellers mener Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, at alt er i bedste orden. Processen har været som ved foregående udligningsreformer, og ingen tal bliver holdt hemmelige. Per Nikolaj Bukh mener til gengæld, at informationerne er kommet for langsomt og kun afleveret under pres. Han foreslår derfor, at den store reform bliver sat på pause. Ligefrem at standse et så omfattende projekt midt under forhandlingerne er nok at gå en kende for vidt. Men det ville klæde regeringen at erkende, at håndteringen har været uskøn, hvilket da også har fået De Konservative og Liberal Alliance til at forlade forhandlingsbordet på grund af manglende informationer, mens Venstre kun tøvende mødte op – ligeledes fordi partiet, følte de på forhånd vidste for lidt.

Annonce