Annonce
Esbjerg

Investorer ser vækstpotentiale: Glaspartner får nye partnere

Glaspartner i Kjersing fået nye ejere. PR-foto

Firmaet Glaspartner i Esbjerg har fået nye ejere, der vil videreføre virksomhedens traditioner og tilføre nytænkning.

Annonce

Esbjerg: Efter 14 års succesfuld opbygning af virksomheden Glaspartner ApS på Storstrømsvej 32, er virksomheden solgt til næste generation.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Stifterne Karsten Valeur og Warny Nielsen, der begyndte tilbage i 2005, ønsker at trappe arbejdslivet ned og overdrage firmaet til nye kræfter, men vil fortsat være tilknyttet virksomheden.

De nye ejere er Ib Madsen og Trine Hybjerg, Bjert, sammen med investorselskabet Buur Invest A/S, Ulfborg, der er et dansk, privatejet investeringsselskab, som investerer i små og mellemstore industrivirksomheder med vækstpotentiale.

Den nye ledelse er Ib Madsen, der kommer fra en ledende stilling som forretningsudvikler i revisions- og rådgivningsfirmaet EY og Trine Hybjerg, der er produktionsingeniør med en fortid i økonomiafdelingen i ejendomsselskabet Domea.

Forventningen til fremtiden er, at vi holder fast i firmaets grundidé, der har fokus på troværdighed og fleksibilitet, men vi vil også tilføre nytænkning, som tilfører værdi for vores kunder.

Ib Madsen, ny medejer hos Glaspartner ApS

Buur Invest

Buur Invest A/S er et dansk, privatejet investeringsselskab, der har til formål at investere i små og mellemstore industrivirksomheder med vækstpotentiale.Selskabets ledelse består af direktør Charlotte Buur Poulsen og økonomidirektør Michael Fabricius.

Porteføljen består i dag af investeringer i Skjern Papirfabrik A/S, MBT Nordic A/S, Pixelz Aps, PipeCon A/S og PipeCon-ARM Steel Solutions A/S.

Annonce

Nytænkning på vej

Investeringsselskabet Buur Invest A/S ser gode perspektiver i den nye ejerkreds.

- Vi indgår i ejerskabet, fordi vi ser et godt potentiale i firmaet, og de produkter de har. Vi ser engagement, evne og vilje til vækst, siger Søren Christian Dahl fra Buur Invest A/S i pressemeddelelsen.

Glaspartner ApS har i dag 15 medarbejdere og en positiv økonomi. Virksomhedens netop seneste og netop offentliggjorte årsregnskab endte med et overskud på 1,7 millioner kroner efter skat.

- Forventningen til fremtiden er, at vi holder fast i firmaets grundidé, der har fokus på troværdighed og fleksibilitet, men vi vil også tilføre nytænkning, som tilfører værdi for vores kunder, siger Ib Madsen, der påtager sig ansvaret for salg og ledelse.

Glaspartner ApS leverer mange former for glasprodukter til håndværks- og industrivirksomheder i hele Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce