Annonce
Esbjerg

Investorer ser vækstpotentiale: Glaspartner får nye partnere

Glaspartner i Kjersing fået nye ejere. PR-foto

Firmaet Glaspartner i Esbjerg har fået nye ejere, der vil videreføre virksomhedens traditioner og tilføre nytænkning.

Esbjerg: Efter 14 års succesfuld opbygning af virksomheden Glaspartner ApS på Storstrømsvej 32, er virksomheden solgt til næste generation.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Stifterne Karsten Valeur og Warny Nielsen, der begyndte tilbage i 2005, ønsker at trappe arbejdslivet ned og overdrage firmaet til nye kræfter, men vil fortsat være tilknyttet virksomheden.

De nye ejere er Ib Madsen og Trine Hybjerg, Bjert, sammen med investorselskabet Buur Invest A/S, Ulfborg, der er et dansk, privatejet investeringsselskab, som investerer i små og mellemstore industrivirksomheder med vækstpotentiale.

Den nye ledelse er Ib Madsen, der kommer fra en ledende stilling som forretningsudvikler i revisions- og rådgivningsfirmaet EY og Trine Hybjerg, der er produktionsingeniør med en fortid i økonomiafdelingen i ejendomsselskabet Domea.

Annonce

Forventningen til fremtiden er, at vi holder fast i firmaets grundidé, der har fokus på troværdighed og fleksibilitet, men vi vil også tilføre nytænkning, som tilfører værdi for vores kunder.

Ib Madsen, ny medejer hos Glaspartner ApS

Buur Invest

Buur Invest A/S er et dansk, privatejet investeringsselskab, der har til formål at investere i små og mellemstore industrivirksomheder med vækstpotentiale.Selskabets ledelse består af direktør Charlotte Buur Poulsen og økonomidirektør Michael Fabricius.

Porteføljen består i dag af investeringer i Skjern Papirfabrik A/S, MBT Nordic A/S, Pixelz Aps, PipeCon A/S og PipeCon-ARM Steel Solutions A/S.

Nytænkning på vej

Investeringsselskabet Buur Invest A/S ser gode perspektiver i den nye ejerkreds.

- Vi indgår i ejerskabet, fordi vi ser et godt potentiale i firmaet, og de produkter de har. Vi ser engagement, evne og vilje til vækst, siger Søren Christian Dahl fra Buur Invest A/S i pressemeddelelsen.

Glaspartner ApS har i dag 15 medarbejdere og en positiv økonomi. Virksomhedens netop seneste og netop offentliggjorte årsregnskab endte med et overskud på 1,7 millioner kroner efter skat.

- Forventningen til fremtiden er, at vi holder fast i firmaets grundidé, der har fokus på troværdighed og fleksibilitet, men vi vil også tilføre nytænkning, som tilfører værdi for vores kunder, siger Ib Madsen, der påtager sig ansvaret for salg og ledelse.

Glaspartner ApS leverer mange former for glasprodukter til håndværks- og industrivirksomheder i hele Danmark.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Sørgelig sag fik det rette udfald

Sagen er helt igennem sørgelig. Men det kunne ikke være anderledes. Naturligvis måtte den danske stat ikke lade et lille barn gå til grunde i en lejr i Syrien, efter såvel barnets somalisk-danske mor som faren tilsyneladende er blevet dræbt. Derfor er den 11 måneder gamle dreng nu blevet hentet til Danmark, hvor han forhåbentlig får en god fremtid sammen med sine slægtninge. Både drengens mor og far har haft tilknytning til Islamisk Stat. Sagen er den bedst tænkelige illustration af det idioti, disse fanatikere er besat af. Deltagelse i terror er i sig selv utilgivelig. Men det er komplet ubegribeligt, at forældre også er parate til at ofre deres eget barn for en tåbelig sag. Netop dette er jo konsekvensen af at medbringe børn eller sætte dem i verden i det helvede, Islamisk Stat lykkeligvis kun for en kort periode kunne etablere i Mellemøsten. Vi skal i sådanne sager være humane, men med kraftige forbehold. For den danske stat er der uanset farven på de pågældendes pas ingen grund til at gøre sig synderlige anstrengelser for at hente andre IS-terrorister til landet. Det gælder også for de pågældendes børn, med mindre ganske særlige forhold gør sig gældende. Det var tilfældet for den lille dreng samt i en tidligere sag, hvor en hårdt kvæstet 13-årig dreng i juni blev evakueret fra en interneringslejr. Alternativet havde formentlig i begge tilfælde været børnenes død. Det må vi ikke medvirke til. Dansk Folkeparti lufter mistanken om, at det reelt ikke er muligt at kontrollere, hvorvidt den lille drengs forældre faktisk er afgået ved døden. I lyset af de kaotiske forhold i Syrien er denne skepsis begrundet. Men skulle for eksempel moren senere vise sig at være i live, bør det på ingen måde berettige hende til en fribillet retur til Danmark. Flere medier har bragt historier om tidligere IS-terrorister, der angiveligt bittert har fortrudt og nu vil retur til Danmark. Til dem er beskeden: Alle valg i livet har konsekvenser, og I er ikke velkomne.

Annonce