Annoncørbetalt indhold

Inviter til påskefrokost

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Foråret er over os, og som du formentlig ved, så betyder det, at der snart er påske. Påsken er en tid som mange forbinder med påskeliljer, solskinsdage, gækkebreve og chokolade påskeæg. Ej at forglemme, at påsken jo selvfølgelig også er lig med den årlige traditionelle påskefrokost, hvor familien samles til en hyggelig stund.

Helligdagene gør, at mange har fri i påskedagene, hvilket giver anledning til at invitere til et arrangement, som er en fantastisk blanding af god mad, og måske en dertilhørende snaps, besøg af påskeharen og mange andre festlige traditioner. Få inspiration til jeres næste påskefrokost nedenfor.

Annonce


Mad og drikke

Til påske samles familien fra nær og fjern om det lange bord, hvor der er mad og drikke, så langt øjet rækker. Overdrivelse fremmer forståelsen, men hvis du har været til påskefrokost, kan du sandsynligvis nikke genkendende til det alligevel.

Påsken er fyldt med traditioner, og påskebordet er ikke en undtagelse. Der er typisk både kolde- og varme retter, hvor du kan nyde sild, karrysalat, skidne æg, æggesalat og leverpostej, som typisk serveres i samspil med påskebryg og en snaps. Find drikkevarerne til påskebordet hos Barlife, hvor du blandt andet finder et stort udvalg af snaps herunder både traditionelle- og spændende smagsvarianter. På trods af, at gæsterne ofte er ret forspiste efter de kolde- og varme retter, så sluttes der gerne af med, at der serveres endnu mere mad. Denne gang i form af påskedesserter eller påskeslik, hvor der typisk serveres kaffe til.


Borddækning

Selvom langbordet som regel er fyldt med store mængder mad, så skal der selvfølgelig også være plads til bordpynt, der passer til temaet. Gør påskebordet lidt ekstra festligt ved at starte med et veldækket bord, hvor du kan tilføre påskepynt. Det kan være alt fra gule servietter, farvestrålende påskeæg og søde påskekyllinger til et mere stilrent bord, hvor den røde tråd blandt andet kan være pastelfarver, naturpynt eller forårsblomster. Få inspiration til, hvordan du kan pynte bordet til anledningen.

Der er altså mange fine måder, hvorpå du kan gøre bordet lidt ekstra festligt. Dette kan som sagt både være klassisk manér med gule toner og fjer, men der er også mange andre måder, hvorpå du kan skabe påskestemning gennem borddækningen.


Påskeaktiviteter for børn

Det kan ud fra ovenstående hurtigt lyde som om, at det er et arrangement for de voksne, men det behøver slet ikke være tilfældet. Du kan nemlig planlægge flere sjove indslag til børnene, så de også får en hyggelig oplevelse. Lav eventuelt en lille kreativ station, hvor de kan klippe fine gækkebreve, hvortil du kan købe papir med mønster i fine farver til formålet, så de kan dekorere disse og håbe på, at det ender med, at de skal modtage et påskeæg. En anden spændende aktivitet er at planlægge en æggejagt, så de kan finde de påskeæg som påskeharen har været på besøg med.

En leg, der er utrolig morsom for både store og små, er æggestafet, hvor det gælder om at løbe imens man balancerer et æg på en ske. Så er der lidt til både de små og de store.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.