Annonce
Navne

Isabell Paprotny kom over de 13 meter i trespring

Isabell Paprotny var blandt guldvinderne og sprang omsider over de magiske 13 meter med et resultat på 13,08, hvilket er ny klubrekord. Arkivfoto

Esbjerg: De 16 atleter fra Esbjerg Atletik og Motion vendte hjem fra de danske ungdomsmesterskaber i Greve med syv guldmedaljer, to af sølv og tre bronze.

Isabell Paprotny var blandt guldvinderne og sprang omsider over de magiske 13 meter med et resultat på 13,08, hvilket er ny klubrekord. Isabell har også et stort ønske om at komme ud over seks meter i længdespring, men hun manglede otte centimeter og måtte altså nøjes med 5,92 meter. Også i længdespring fik hun guld.

Patrick Wolf sprang sig også til en guldmedalje og en ny personlig rekord i trespring med 13,81 meter.

Den danske mester Hans Barrett sluttede også øverst på podiet ved at slynge hammeren ud på 62,35 meter.

Ligesom Isabell Paprotny passerede Nicco Vestbo Hattesen en magisk grænse og kastede hammeren ud på 60,99 meter til en ny flot personlig rekord og en 1. plads. Nicco sejrede også i vægtkast med 17,24 meter.

Den syvende guldvinder var klubbens nye komet Andreas Tissier, som løb sit første løb for EAM. På 100 meter hæk stod han for presset som den bedst seedede og løb sig til en guldmedalje med 14,74 sekunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Sønderjyske politikere måtte vælge pragmatisme før principper

Det hører til sjældenhederne, at embedsmænd udtaler sig skarpt og uden omsvøb. Men det gjorde han, direktøren på rådhuset. ”Fuldstændigt utilstedeligt” kaldte Stig Werner Isaksen udvidelsen af Tinglev-virksomheden N.T. Tømrer og Snedkerforretning. Det utilstedelige består ifølge den kommunale direktør i, at en anden direktør, virksomhedsejeren, har udvidet sit firmas fysiske rammer uden at sørge for de nødvendige tilladelser først. Ulovligheder skal selvfølgelig ikke accepteres. ”Med lov skal man land bygge”, som det står skrevet på indgangen til Københavns Byret. Og indlysende er det, at politikernes beslutning om – imod forvaltningens anbefalinger – at godkende Tinglev-virksomhedens udvidelse har nogle åbenlyst indbyggede problematikker. FOR HVILKET SVAR giver man det næste firma, der bryder reglerne lige så klokkeklart, som N.T. Tømrer og Snedkerforretning har gjort? Og hvordan vil den virksomhed, den direktør reagere, hvis embedsmændene også til den tid siger nej, og politikerne modsat nu holder fast i afgørelsen? Forskelsbehandling er blot et af de ord, der falder lige for. Som Stig Werner Isaksen formulerer det: - Jeg kan sagtens forstå politikernes beslutning, men jeg kunne bare ikke anbefale den. DET STOD PÅ ingen måde skrevet i embedsmands-manualerne, at det var den løsning, der blev konklusionen. Politikerne har i denne sag valgt den pragmatiske tilgang: Det ser ikke kønt ud; der er dog noget meget vigtigere på spil: Eller som den socialdemokratiske gruppeformand og borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, konstaterede: - For os handler det om arbejdspladser. Venstres Philip Tietje, der er formand for vækstudvalget for land og by, er på linje. Også han kunne se arbejdspladser forsvinde, hvis politikerne havde fulgt embedsmændenes anbefalinger. SKÅRET IND TIL benet: Politikerne valgte pragmatisme før principper. Arbejdspladser før overholdelse af regler. Naturligvis er politikerne fuldt ud bevidste om dilemmaerne, og de har formentlig godkendt udvidelsen af Tinglev-virksomheden med billeder på nethinden af de problemer, godkendelsen kan skabe for dem senere. Ingen af dem kunne bare have holdt til de konsekvenser, en fastholdelse af den administrative afvisning måske havde resulteret i. ”POLITIKERNE SKYLD I, at virksomhed må fyre”, var en konklusion, der kunne være taget på de sociale medier. Det er selvfølgelig noget sludder, for virksomheden har ikke fulgt reglerne, men den slags kan være svær at forklare over for dem, der af den grund måtte sige farvel til deres arbejdsplads. Politikerne var nødt til at godkende virksomhedens udvidelse på bagkant. Vel vidende at en lignende sag kan dukke op i deres indbakke en anden gang. Og hvad gør de så? GOD SØNDAG

JV Podcast

JV Podcast: Danfoss-fyringer, rekord-opkøb og en enkelt københavner-chef huserer på Als

Annonce