Annonce
Navne

Isabell Paprotny nærmer sig de magiske 13 meter i trespring

Isabell Paprotny nåede ud på 12,84 meter ved de Vestdanske mesterskaber i Randers. Privatfoto

Esbjerg: Den unge og alsidige atletikpige Isabell Paprotny, som har trespring og længdespring som speciale, nærmer sig de for hende magiske 13 meter i trespring. Det beviste hun atter, da hun ved Copenhagen Atletics Games på Østerbro Stadion i tirsdags nåede ud på 12,96 meter, hvilket gav hende en 5. plads.

De knap 13 meter er klubrekord, og Isabell har vist meget stabil form på det sidste, idet hun ved stævner for ikke så længe siden har klaret både 12,83 meter og 12,84 meter.

Med de 12,96 meter er Isabell egentlig kvalificeret til EM for U23, men hun er endnu ikke godkendt som dansk statsborger, så hun går glip af EM.

Isabell Paprotny (forældrene stammer oprindeligt fra det centrale Tyskland) er 22 år, bor i Aarhus, men stiller op for Esbjerg Atletik og Motion. Isabell kan i øvrigt ses ved de kommende danske mesterskaber i Esbjerg i dagene fra 26.-28. juli, hvor hun altså ikke kan blive dansk mester på grund af sin status som tysk borger.

Apropos atletik, kan vi lige nævne, at Esbjerg Atletik og Motion havde hele 22 atleter med ved de Vestdanske mesterskaber i Randers. Udøverne fra Esbjerg er i alderen fra 13-22 år, og de kom hjem med 13 guldmedaljer, 10 af sølv og otte bronze. Det var ved de Vestdanske mesterskaber, at Isabell sprang 12,84 meter, mens hun sprang 12,83 ved Copenhagen Open i pinsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce