Annonce
Navne

Isabell Paprotny nærmer sig de magiske 13 meter i trespring

Isabell Paprotny nåede ud på 12,84 meter ved de Vestdanske mesterskaber i Randers. Privatfoto
Annonce

Esbjerg: Den unge og alsidige atletikpige Isabell Paprotny, som har trespring og længdespring som speciale, nærmer sig de for hende magiske 13 meter i trespring. Det beviste hun atter, da hun ved Copenhagen Atletics Games på Østerbro Stadion i tirsdags nåede ud på 12,96 meter, hvilket gav hende en 5. plads.

De knap 13 meter er klubrekord, og Isabell har vist meget stabil form på det sidste, idet hun ved stævner for ikke så længe siden har klaret både 12,83 meter og 12,84 meter.

Med de 12,96 meter er Isabell egentlig kvalificeret til EM for U23, men hun er endnu ikke godkendt som dansk statsborger, så hun går glip af EM.

Isabell Paprotny (forældrene stammer oprindeligt fra det centrale Tyskland) er 22 år, bor i Aarhus, men stiller op for Esbjerg Atletik og Motion. Isabell kan i øvrigt ses ved de kommende danske mesterskaber i Esbjerg i dagene fra 26.-28. juli, hvor hun altså ikke kan blive dansk mester på grund af sin status som tysk borger.

Apropos atletik, kan vi lige nævne, at Esbjerg Atletik og Motion havde hele 22 atleter med ved de Vestdanske mesterskaber i Randers. Udøverne fra Esbjerg er i alderen fra 13-22 år, og de kom hjem med 13 guldmedaljer, 10 af sølv og otte bronze. Det var ved de Vestdanske mesterskaber, at Isabell sprang 12,84 meter, mens hun sprang 12,83 ved Copenhagen Open i pinsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce