Annonce
Kolding

Iskold luft mellem fodboldformænd: Dyb uenighed om, hvorvidt klubber er blevet enige om afdragsaftale

Der er dyb enighed mellem formændene for KoldingQ og KB om, hvorvidt de i weekenden har indgået en aftale om, hvordan KoldingQ skal afvikle dens gæld til KB. Arkivfoto: Yilmaz Polat
De økonomiske uenigheder mellem Kolding Boldklub og KoldingQ når nye højder. Formændene for de to klubber er dybt uenige om, hvorvidt de i weekenden nåede til enighed om en afdragsaftale mellem de to klubber eller ej.

Kolding: Der er dyb uenighed og iskold luft mellem formændene for fodboldklubberne Kolding Boldklub og KoldingQ.

Gennem længere tid har der været store økonomiske uenigheder mellem de to klubber om den gæld på 140.000 kroner, som KoldingQ har til KB. Og forleden kunne JydskeVestkysten fortælle, at KB har pudset en advokat på KoldingQ med henblik på at inddrive kvindeklubbens gæld til KB.

Nu tager konflikten mellem de to klubber så en ny drejning.

Tirsdag formiddag oplyste KoldingQ's formand, Niels Sterndorff, til avisen, at han og KB-formand, Carsten Grubach, havde talt sammen i den forløbne weekend og var nået frem til en "god løsning" på de økonomiske uenigheder. Ifølge Niels Sterndorff var de to kommet frem til, hvilket beløb KoldingQ skal betale til KB, og han forklarede, at det første beløb var indbetalt til KB.

Han forklarede desuden, at man kun manglede at få aftalen nedfældet på skrift.

- Jeg er glad på fodboldens vegne, sagde Sterndorff.

Annonce

Uenighed

  • KoldingQ var tidligere en del af KB, men er nu blevet en selvstændig klub. I forbindelse med spaltningsaftalen mellem de to klubber blev aftalen, at KoldingQ ikke længere måtte bruge KB's faciliteter på Mosevej efter 1. juli 2020.
  • På grund af de økonomiske uenigheder mellem de to klubber, og fordi KB mente, at KoldingQ ikke overholdt afdragsaftalen, forbød KB for nylig KoldingQ at bruge kunstgræsbanen på Mosevej.
  • KoldingQ er ved at få opført et helt nyt fodboldanlæg i Bramdrupdam. En af kunstgræsbanerne dér er allerede taget i brug, og den anden bane tages i brug inden længe. Derfor er KoldingQ allerede nu helt væk fra banerne på Mosevej.

Står stejlt

Men Carsten Grubach fra KB fortæller, at han ikke kan genkende dette billede, og han afviser, at han og KoldingQ-formanden har fundet frem til nogen form for løsning i løbet af weekenden.

- Vi har ikke lavet nogen aftale, siger Carsten Grubach og tilføjer, at han har informeret Niels Sterndorff om, at al kommunikation mellem KoldingQ og KB fremover skal foregå gennem KB's advokat.

Carsten Grubach oplyser til JydskeVestkysten, at da han tjekkede klubbens konto mandag, var der ikke gået nogen penge ind fra KoldingQ. Og han forventer, at hvis der er et forslag til en aftale mellem de to klubber, får han besked fra advokaten, så KB's bestyrelse kan tage stilling til sagen.

- Jeg ved ikke, hvad der sker i hovedet på Niels Sterndorff, siger han.

Niels Sterndorff fastholder, at han mener, at der er fundet frem til en løsning på uenighederne.

- Hvorfor siger Carsten Grubach ikke bare, at der er en løsning, som er blevet skitseret, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce