Annonce
Sønderborg

Iskonditoriet i Sønderborg kåret som Danmarks bedste ishus

Anette og Christian Telling er stolte over, at Iskonditoriet kan kalde sig Danmarks bedste ishus. Foto. Jens Eilertsen
To skilte sig ud, da OpdagDanmarks kåring nærmede sig sin afslutning, men sidste års vinder, Fru Dax fra Rømø, kunne ikke holde trit med Sønderborgs nyeste isbar.
Annonce

Sønderborg: - Vi er stolte og taknemmelige over den store opbakning. Lokalsamfundet har virkelig bakket os op i denne konkurrence, men vi har altså også haft mange turister inde, som har sagt, at de ville stemme på os.

Anette og Christian Telling åbnede Iskonditoriet på havnen i Sønderborg i august 2019, og de har siden haft et par store udfordringer. Først var der svamp i bygningen, og det forsinkede åbningen og "åd" et par måneder, hvor omsætningen skulle have været i top. Og så kom coronakrisen.


Vi har fået mange henvendelser i forbindelse med denne konkurrence, og kunderne siger, at de er glade for vores is og service - og nu vinder vi så denne kåring. Vi er meget stolte

Christian Telling.


Men tirsdag klokken 16 var de store smil fremme, for her sluttede OpdagDanmarks afstemning, og det stod klart, at Iskonditoriet med stor afstand til de øvrige blev kåret som Danmarks Bedste Ishus. 3543 stemte på Iskonditoriet, og sidste års vinder, Fru Dax fra Rømø, fik 3126 stemmer. På tredjepladsen kom Vaffelhuset i Kerteminde med 1525 stemmer.

Annonce

Gratis lækkerier

Der var fyldt i Iskonditoriet, da klokken passerede 16. Alligevel var der jordbær og champagnesorbet til alle gæsterne, og på lørdag er der gratis is til børnene i et begrænset tidsrum.

- Ringridningen denne weekend er jo aflyst, men mændene får jo deres frokost hver for sig, og pigerne skal nok også finde ud af noget, når den tid kommer. Men hvad med børnene. Ringridningen er jo også for dem. Vi giver gratis is til børnene for at fejre, at vi har vundet, og fordi børnene ikke kommer til ringridning i år, sagde Christian Telling, da sejren var hjemme.

Annonce

Vi er stolte

- Vi har fået mange henvendelser i forbindelse med denne konkurrence, og kunderne siger, at de er glade for vores is og service - og nu vinder vi så denne kåring. Vi er meget stolte, sagde Christian Telling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Flertal bakker op om isolationskrav ved indrejse: Organisation spår konsekvenser for virksomheder

Kolding

Helt nyt kviktest-center åbner på mandag morgen: De ansatte er ved at blive uddannet til at pode

Annonce