Annonce
Debat

Islam kan ikke acceptere kritik

Annonce

Dansk Islamisk Trossamfund har klaget til Folketingets formand. De er utilfredse med, at Nye Borgerliges partileder og fædrelandsordfører, Pernille Vermund, kritiserer islam. Tja, det kan jo ikke komme bag på nogen. Der bliver jo mindre plads til frihed og demokrati med islam, og derfor SKAL islamisme stoppes i Danmark.

Islam og demokrati er samfundsformer, der er helt uforenelige. Islam kan nemlig ikke acceptere kritik. Retten til at kritisere religioner og ideologier er selvsagt helt på sin plads i et demokrati.

Vi husker alle, hvad vi oplevede, da Jyllands-Posten viste Muhammed-tegningerne. Muslimer fremsatte trusler om drab og ødelæggelse over Danmark. Danske journalister, debattører og politikere, der er kritikere af islam, skal leve med konstant politibeskyttelse.

I den muslimske verden ser vi, at der er forbud mod religionskritik, og i mange lande med muslimsk flertal er der sågar dødsstraf, når man kritiserer islam.

En ny undersøgelse om ytringsfrihed fra Justitsministeriet har vist, at hele 76 % af de adspurgte indvandrere og efterkommere fra en række lande i Stormellemøsten mener, at kritik af islam skal forbydes.

Der findes mennesker med muslimsk baggrund, som har taget vores værdier til sig. Desværre har og vil de fleste ikke indordne sig efter vores værdier.

Vi skal selvsagt kunne kritisere islam og tale åbent om fakta blandt herboende muslimer.

Pernille Vermund og Nye Borgerlige tør, hvor andre tier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Kolding

Efter borgmesters nej til Eva Kjer: V-profiler undrer sig over indblanding

Annonce