Annonce
Erhverv

IT-virksomhed udvider igen i hovedstaden og nye opkøb venter

IT-virksomheden C2IT, der har base i Kolding, har indgået en aftale om køb af 80 procent af aktierne i den københavnske udviklingsvirksomhed IT Kartellet. Medstifter og administrerende direktør Carsten Sixhøi forventer, at virksomheden vil foretage flere opkøb i København. Foto: C2IT
Kolding-virksomheden C2IT har igen udvidet forretningen, og der er planer om at vokse yderligere i blandt andet København.

Kolding: It-virksomheden C2IT har indgået en aftale om køb af 80 procent af aktierne i den københavnske udviklingsvirksomhed IT Kartellet. Opkøbet sker som et led i C2ITs strategi, hvor digitalisering er nøgleordet, sammen med evnen til at sætte "strøm" til hele forretningen hos kunderne, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Det at udvikle software og have integration mellem forskellige platforme, det fylder mere og mere i kundernes projekter, forklarer Carsten Sixhøi, der er administrerende direktør hos C2IT og fortsætter:

- Når vi taler digitalisering med kunderne, er det tydeligt, at flere og flere af kundens opgaver i fremtiden kommer til at handle om, hvordan man arbejder med data, får sammenhæng mellem systemer og integrerer de nye teknologier, udtaler Carsten Sixhøi

IT-Kartellets nuværende direktør, Henrik Thorn, fortsætter som ansvarlig for IT-Kartellet, og planen er, at han også bliver direktør for det næste softwareselskab, C2IT køber i København. C2IT ser nemlig flere opkøb i fremtiden. Udover et opkøb mere i København har C2IT også kig på virksomheder i både Aalborg og Aarhus.

- Opkøb af IT-kartellet er første fase af vores plan om at lave en landsdækkende systemudviklingsvirksomhed som supplement til vores eksisterende forretningsområder i C2IT og People-IT, udtaler Carsten Sixhøi.

Annonce

Kort om C2IT

IT-virksomheden C2IT arbejder inden for blandt andet it-understøttelse og -forretningsoptimering, drift, support og outsourcing, IT-rådgivning, ledelsesrapportering og dataanalyse, IT- og projektledelse. C2IT har siden 2003 fordoblet virksomheden hvert 2.-3. år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Godt og skidt med negativ rente

Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Esbjerg

Borgmester kalder partifælles selv-erklærede mærkesag for fuldstændig urealistisk: Vil koste 63,7 millioner kroner om året

Annonce