Annonce
Indland

Jønke bekræfter Sandbergs exit fra Hells Angels

HA-rockeren Brian Sandberg er ikke længere en del af Hells Angels. Det er angiveligt familiemæssige årsager, der har fået Sandberg til at forlade gruppen.

Den fængslede Hells Angels-rocker Brian Sandberg har besluttet sig for at forlade klubben. Det oplyser HA-medlemmet Jørn »Jønke« Nielsen, der ofte bliver brugt som uofficiel talsmand for gruppen.

- Jeg kan bekræfte, at han har forladt HA, siger Jørn »Jønke« Nielsen i en kort kommentar til Berlingske Nyhedsbureau. Han betegner Sandbergs exit som et »internt anliggende«.

Jørn »Jønke« Nielsen, som var med til at stifte den danske afdeling af Hells Angels, ønsker ikke at uddybe årsagen til den profilerede rockers exit, ligesom han ikke ønsker at kommentere historien yderligere.

Det er Ekstra Bladet, som onsdag skriver historien om Sandbergs farvel til HA. Her bekræfter Kim »Horn« Jensen fra den berygtede rockerklubs inderkreds ligeledes, at Sandberg fremover ikke vil være en del af Hells Angels.

- Jeg kan bekræfte, at Brian Sandberg er trådt ud af HA efter eget ønske. Det har vi efterkommet, siger han til avisen.

Årsagen til Sandbergs exit er altså ikke officielt bekræftet, men unavngivne kilder siger til eb.dk, at familiemæssige og personlige årsager har spillet ind på beslutningen.

Brian Sandbergs udtræden af rockerfællesskabet betyder, at han er blevet flyttet fra Vestre Fængsels særlige HA-afdeling, hvor han afsoner en dom på 11 år og 10 måneder for drabsforsøg. Han skal i stedet afsone dommen i en mindre arrest et sted i Danmark.

Sandberg forlader HA i en for ham og andre rockere turbulent periode midt i den langstrakte ankesag, hvor den store rockerretssag behandles ved Østre Landsret.

Her er flere HAere tiltalt for en række forhold, herunder fem forsøg på drab, der blev forsøgt udført under bandekrigen. Brian Sandberg er den eneste af de tiltalte HA-rockere, der har forladt klubben.

Kilder i klubben understreger, at den nu tidligere rocker ikke er blevet sortlistet i forbindelse med sin udtræden, men Sandbergs fremtid tegner alligevel usikkert. Han har under sin tid i Hells Angels fået en række magtfulde fjender, heraf flere i kriminelle indvandrergrupper, som HA har bekæmpet under bandekrigen.

Annonce
Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Dorthes 15-årige datter blev fundet død på sin efterskole: - Da de nævnte, at det var Sanja, rejste jeg mig, gik ind i stuen og skreg helt vildt

Navne For abonnenter

Stine fra Landmand søger kærlighed sagde ja til Niels hjemme i haven: - Der er ikke nogen af os, der passer ind på et slot eller i en kirke

EfB

Jeppe Højbjerg: Jeg er bekymret for EfB’s fremtid

Esbjerg For abonnenter

Aleksander udsatte sig selv for smerte, da han brugte en lighter og en tøjklemme til at brænde et 30 centimeter motto på sin venstre arm: - Det blev nærmest en slags hjernevask

Hundredvis af ben amputeret, mulige dødsfald og topchef fyret med millionhåndtryk: Det her skal du vide om skandalesagen

Varde

Tidligere byrådsmedlem står frem og retter kritik mod kommunen i sag om mulig svindel med kommunale midler

Kultur For abonnenter

Da han blev fyret og havde kærestesorger, var det klubben, der samlede ham op: Hother er biker for life

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Esbjerg

Mystisk blomstertyveri: Alle friske skud fra Eriks havekrukker klippet af – gerningsmænd jagter måske farlig rus

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

EfB For abonnenter

EfB lukkede sæsonen med dødkedelige 94 minutter og 2-2 mod Jammerbugt: Mareridtet er forbi – eller er det?

Kultur For abonnenter

Succesforfatterens triste ungdom: Mobberi på seminariet kom til at præge hele hendes liv

Billund

Maria deler sin overvægt ærligt på sociale medier - også når det går den forkerte vej: - Jeg har altid spist, når livet gjorde ondt

Annonce