Annonce
Esbjerg

Jørgen Feldberg-Ussler er ny Senior Project Manager i NorSea Offshore Specialists

Jørgen Feldberg-Ussler er ny ansat hos NorSea Offshore Specialists. Her sammen med Torben Rubin Iversen. Privatfoto
Annonce

Esbjerg: NorSea Offshore Specialists styrker sine kompetencer med yderligere en markant profil i form af Senior Project Manager Jørgen Feldberg-Ussler.

Det skriver NorSea Group i en pressemeddelelse.

- Det er absolut en kapacitet, vi nu tilknytter. Jørgen er velrenommeret, respekteret og har et stort netværk – han er vanvittig dygtig indenfor sit felt, siger Torben Rubin Iversen, General Manager i NorSea Offshore Specialists, i meddelelsen.

Han glæder sig til at kunne drage nytte af Jørgen Feldberg-Usslers omfattende projekterfaring fra opgaver for eksempelvis Equinor, Shell, Teekay og Petrobras.

- Jørgen Feldberg-Ussler har arbejdet på betydelige projekter for flere af offshore-industriens største, globale aktører og med nogle af de største projekter – eksempelvis Johan Sverdrup-feltet. Han har styret projekter sikkert fra planlægning til ibrugtagning, og vi får helt sikkert gavn af hans overblik og øje for detaljen, siger Torben Rubin Iversen.

Som ny Senior Project Manager ser Jørgen Feldberg-Ussler frem til at udbrede og videreudvikle NorSea Offshore Specialists kompetencer til et endnu større kundesegment:

- Jeg kender NorSea som en virksomhed, der favner både fagligt bredt og dybt. Jeg ser frem til at få de mange kompetencer til at spille endnu bedre sammen og med NorSea Offshore Specialists levere stærke løsninger til vores kunder, siger Jørgen Feldberg-Ussler.

NorSea Offshore Specialists afdelingen tæller aktuelt cirka 100 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce