Annonce
Navne

Jørgen fra Hejnsvig bliver udviklingsdirektør hos Musskema.dk

Jørgen Skovhus Haunstrup boede i Hejnsvig, indtil han var syv år og hans forældre var på et halvt års studieophold i Birmingham. Da de kom tilbage, bosatte de sig i Christiansfeld, hvor hans forældre stadig bor, ligesom Jørgen Skovhus Haunstrup også har søskende med familie boende i det sønderjyske. PR-foto
Annonce

Hejnsvig/Aarhus: 43-årige Jørgen Skovhus Haunstrup, som er født i Hejnsvig, er pr. 1. januar ansat som udviklingsdirektør hos Musskema.dk for at styrke virksomhedens forskningsbaserede innovation omkring deres digitale ledelsesredskaber.

En af hans allerførste milepæle bliver at udvikle et ph.d.-projekt om effekten af digitale ledelsesredskaber. Han kommer til at arbejde ud fra Musskema.dks hovedkontor på INCUBA i Aarhus, og fremover skal han lede forskningsprojekter internt i Musskema.dk og indgå i forskningssamarbejde med virksomhedens samarbejdspartnere.

- Megen forskning og praktisk erfaring peger på, at der ofte er uoverensstemmelse mellem den ledelsesadfærd, som lederen ønsker at udøve, og den ledelse, som hun/han faktisk udøver. Og derfor er der al mulig grund til, at vi lægger os i selen for at udvikle redskaber, der bedst muligt hjælper ledere med at lede, siger Jørgen Skovhus Haunstrup i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce