Annonce
Tønder

Jagter motorsportspris: Rømø Motor Festival er nomineret til Dansk Motorsport Award

Rømø Motor Festival 2019 slog alle rekorder - og nu er festivalen nomineret til en Dansk Motorsport Award i kategorien årets event. Foto: Ludvig Dittmann
2019 blev et rekord-år for Rømø Motor Festival, som nu er med i opløbet om prisen som årets bedste event i motorsportens verden.
Annonce

RØMØ/KØBENHAVN: Rømø Motor Festival oplevede i år et rigtigt rekord-år, hvor opbakningen fra kørere og tilskuere var større end nogensinde. I det hele taget har strandræset taget verden med storm.

Og nu kan gruppen bag festivalen også kalde sig pris-nominerede, for de er med i afstemningen, når Dansk Motorsport Award og Danmarks Automobil Sports Union til februar 2020 skal sætte navn på årets motorsportsevent. Arrangørerne bag anslår, at Rømø Motor Festival i år tiltrak omkring 30.000 gæster, og kombineret med flere deltagere og ansøgninger om at deltage end nogensinde før, blev 2019 til rekordernes udgave af Rømø Motor Festival.

Nu er der også mulighed for, at festivalen kan blive prisvinder. Det glæder Steffan Skov, Viborg, som er presseansvarlig for festivalen.

- Det er rigtig fedt. Vi havde i forvejen svært ved at få armene ned efter i år, så det er bestemt skønt med sådan en nominering. Vi har haft et fantastisk godt år med festivalen, siger han til JydskeVestkysten.

Rømø Motor Festival vender tilbage den 22. august 2020. Foto: Ludvig Dittmann
Annonce

2020 venter rundt om hjørnet

Der går imidlertid lige nogle uger, inden arbejdet frem mod 2020-udgaven for alvor bliver sat i gear. Tilmeldingen åbner i februar, og først til den tid er det muligt at sige mere om, hvad man kan vente sig i startfeltet til sommer. Men Steffan Skov slår fast, at det nok skal blive godt.

- Der har været lutter gode tilbagemeldinger på vores løb i år, så vi varmer stille og roligt op til næste år. Det er endnu lidt for tidligt at sige noget om, hvem og hvor mange der kommer til start, for tilmeldingen åbner til februar. Men der plejer altid at dukke noget spændende op, og vi glæder os meget til at komme i gang.

Rømø Motor Festival køres i øvrigt lørdag den 22. august 2020.

Rømø Motor Festival er desuden ikke awardshowets eneste lokale islæt. Speedwaytalentet Jesper Knudsen fra Roager er nomineret til en hel stribe priser ved showet. Han er med i kampen om titlerne som "Årets Speedwaykører", "Årets Talent" og "Årets Motorcykelteam".

Du kan give dit eget besyv med i afstemningen, som du kan finde på følgende internetadresse: http://pack.to/dma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce