Annonce
Vejen

Jakob Bech Jensen er klar til en tørn mere i byrådet

Jakob Bech Jensen, til højre, ses her i selskab med Det Konservative Folkepartis borgmesterkandidat i Vejen Kommune, Frank Schmidt-Hansen. Privatfoto
Jakob Bech Jensen, medlem af byrådet i Vejen Kommune for Det Konservative Folkeparti, har sagt ja til at genopstille til kommunalvalget i november.

Vejen Kommune: Det konservative Folkeparti i Vejen Kommune er, som de fleste partier, i fuld gang med at rekruttere kandidater til byrådsvalget i november. Og hvad er mere naturligt end at spørge dem, som i dag sidder i byrådet.

Som sagt, så gjort. Og Jakob Bech Jensen fra Lintrup har sagt ja til at genopstille til valget i november 2021.

- Udover at jeg står for fortsat ordentlighed, en sund økonomi og samarbejde, så er der for mig tre vigtige ting i en veldrevet kommune: Vi skal fortsat have fokus på landdistrikterne, trafiksikkerhed og det frivillige foreningsliv. Cirka halvdelen af kommunens befolkning bor ude i landdistrikterne. Vi skal have fokus på bosætning i hele Vejen Kommune og da især i landdistrikterne, hvor ikke alt kommer af sig selv. Det er vigtigt, at kommunen understøtter de små samfund, siger Jakob Bech Jensen og fortsætter:

Annonce


Jakob er et sikkert valg for os. Han har fuldt ud levet op til vores forventninger. Både fagligt og personligt. Derfor var det helt naturligt, at vi igen har hans navn med på vores liste. Et oplagt genvalg.

Peter Simoni, formand, Vejens konservative vælgerforening


- Trafiksikkerhed fordi alle gerne skulle kunne færdes trygt og sikkert i trafikken. Cykelstier er godt for folkesundheden og trafiksikkerheden. Det frivillige foreningsliv fordi foreningerne, lige meget hvilken forening, gør en kæmpe forskel for børn, unge og ældre. Vi er en aktiv kommune, og det skal vi blive ved med at være.

En vigtig holdspiller

Partiets borgmesterkandidat, Frank Schmidt-Hansen tager godt imod genopstillingen.

- Som borgmesterkandidat er jeg selvsagt afhængig af at få en stærkt kandidathold bag mig. Jakob har i sin første periode udvist stor flid, sat sig ind i sit stof i Sundhed, Kultur og Fritidsudvalget og har derudover været en fantastisk repræsentant i Landdistriktsudvalget og Beredskabskommissionen, hvor han begge steder har fingeren helt på pulsen. Jakob er en rigtig vigtig holdspiller og altid ordentlig i hans tilgang. Jeg ser frem til fire år mere med Jakob ved min side.

Også formand Vejens konservative vælgerforening, Peter Simoni, er glad for, at Jakob Bech Jensen har sagt ja til at genopstille.

- Jakob er et sikkert valg for os. Han har fuldt ud levet op til vores forventninger. Både fagligt og personligt. Derfor var det helt naturligt, at vi igen har hans navn med på vores liste. Et oplagt genvalg, siger Peter Simoni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce