Annonce
Sport

Jakob Fuglsang skal igen være Tour-kaptajn for Astana

Ved dette års Tour de France blev det til en skuffende 12.-plads for Jakob Fuglsang.

Astana-mandskabet skal køre for den danske cykelrytter Jakob Fuglsang, når der køres Tour de France næste år.

Den danske cykelrytter Jakob Fuglsang skal igen være kaptajn for Astana-holdet, når der køres Tour de France til næste år.

Det skriver det kasakhiske cykelhold på Twitter, efter holdet har holdt pressemøde i Altea søndag.

Det bliver dermed andet år i træk, at danskeren får rollen som kaptajn.

Ved dette års Tour de France blev det til en skuffende 12.-plads for Fuglsang.

Inden løbet havde han meldt ud, at han havde målsætning om en top-5-placering.

Efter Touren kom Fuglsang frem til, at der var en slags ubalance i kroppen, der forhindrede ham i at levere den fysiske indsats, der skulle til.

- Jeg er blevet lidt klogere, men det er lidt kringlet, og jeg er ikke sikker på, at jeg selv forstår det hele.

- Men jeg har da fået nogle anbefalinger til, hvordan jeg undgår det. Det er en lettelse, at der faktisk var noget galt. At det ikke handlede om, at jeg ikke var i form. Nu har jeg trods alt noget at arbejde med, sagde Jakob Fuglsang i september til Ritzau.

Hans bedste placering ved Tour de France var i 2013, da danskeren endte som nummer syv.

Tour de France bliver næste år kørt fra 29. juni til 21. juli.

Holdleder Alexandre Vinokourov offentliggjorde samtidig ved pressemøde, at der ved Giro d'Italia skal køres for Miguel Ángel López.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce