Annonce
Kolding

Jan Hede bliver ny ungdomsansvarlig i Kolding Boldklub

I tre år har Jan Hede trænet årgang 2010 i Kolding Boldklub. Nu bliver han også ungdomsansvarlig i klubben, der har 600 medlemmer. Foto: Kolding Boldklub
Annonce

Kolding: Jan Hede er den nye ungdomsansvarlige i Kolding Boldklub, hvor hans primære opgave bliver at finde trænere og spillere til klubben - og inspirere begge parter.

Derudover kommer Jan Hede også til at indgå som en vigtig del i projektet KB version 2.0 sammen med sports- og sponsorchef Thomas Strit, assistenttræner Pete Madsen og projektleder og DS-cheftræner Anders Flaskager.

Opgaven for den nye ungdomsansvarlige i Kolding Boldklub er. at han skal være med til at skabe et miljø, hvor legen med bolden i et stærkt fællesskab er et bærende element og giver en klub, hvor det er sjovt at spille fodbold.

Udenfor banen arbejder den 47-årige B-licenstræner som assurandør for Sønderjysk Forsikring, der er blandt Kolding Boldklubs sponsorer.

Jan Hede er selv tidligere fodboldspiller. Ungdomsårene blev næsten alle spillet i KB, mens han var to år i Middelfart som seniorspiller, inden turen gik til Kolding IF, hvor det blev til flere end 300 divisionskampe.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce