Annonce
Billund

Jan lukker Lygten i Grindsted efter 19 år

Lasse Kragh, Jan og Morthen Jepsen Jensen foran Café Li'Glad, der nu bliver udvidet med flere aktiviteter. Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Onsdag den 31. maj lukker værtshuset Lygten, og alle aktiviteter flytter i Café Li'Glad i Borgergade. Hvad der præcist skal ske, vil Jan og Morthen Jepsen Jensen arbejde på i den kommende uge.

Annonce

Grindsted: Den sidste fadøl er blevet skænket på værtshuset Lygten i Grindsted.

Fremover flyttes alle aktiviteter til Café Li'Glad i Borgergade. Det fortæller Jan Jepsen Jensen, der glæder sig til at bruge energien ét sted.

- Vi vil gerne bruge vores krudt ét sted. Vi ejer selv bygningen, så vi kan selv gøre noget, når noget skal laves, forklarer Jan Jepsen Jensen, der også ønsker at gøre Café Li'Glad, der i dag fungerer som et komplet diskotek, mere synligt i gaden med flere aktiviteter. Måske en kaffe- eller juicebar.

Annonce

Nye åbningstider

Hvad det præcist bliver, vil Jan Jepsen Jensen ikke sætte ord på endnu.

- Vi tager én ting ad gangen. Vi har ikke planlagt noget 100 procent endnu. Nu skal vi have varelageret flyttet og have ryddet op. Det vil vi se på i næste uge, siger Jan Jepsen, der blandt andet vil se på nye åbningstider.

- Det her ændrer ikke på konceptet fredag og lørdag nat, men der bliver mulighed for at åbne for noget mere, siger Jan Jepsen Jensen, der på lørdag kan præsentere pladeaktuelle Specktors i Borgergade.

Det er fortsat 20-årige Morthen Jepsen Jensen, der står for den daglige drift, mens Jan Jepsen Jensen er tovholder på projektet.

- Det er en god kombination, at Morthen ved, hvad der rører sig, og jeg har erfaringen, siger Jan Jepsen Jensen, der har drevet Lygten i 19 år og været i branchen i 31 år.

Han ved ikke, hvad der fremover skal ske med bygningen eller lokalerne, hvori Lygten har haft til huse, eller om nyt er på vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce