Annonce
Sport

Farvel til Corvette: Jan Magnussen vil køre videre

Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Efter 16 år skal racerkøreren Jan Magnussen ikke længere være en del af Corvette Racing.
Annonce

I 16 sæsoner har racerkøreren Jan Magnussen kørt for Corvette Racing, men nu siger danskeren farvel, efter at han og General Motors i fællesskab har besluttet at stoppe samarbejdet ved udgangen af 2019.

Et definitivt farvel til sporten bliver der dog ikke tale om, understreger 46-årige Magnussen i en pressemeddelelse.

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg er glad for at sige farvel. Men tiden er inde, hvis der skal ske noget nyt. Jeg er 46 år, og jeg føler mig bestemt ikke færdig.

- Jeg elsker at køre ræs, og jeg er stadig sulten efter sejre og mesterskaber. Men hvis jeg skal nå at prøve nye udfordringer, skal det ske nu. Og jeg har en klar forventning om at stille op for et nyt team i 2020, siger Magnussen.

Det oplyses ikke, hvor Magnussen forventer at køre næste år.

På hjemmesiden motorsport.com har Jan Magnussen skrevet et indlæg om sit farvel til Corvette. Her uddyber han planerne om sin fremtid.

- At sige farvel er altid svært, men minderne fra de sidste 16 år vil aldrig blive glemt, og dem vil jeg altid være taknemmelig for. Er det her afslutningen for mig i Imsa-mesterskabet? På ingen måde! skriver han.

Magnussen har vundet Imsa-serien fire gange med Corvette.

I sin tid hos General Motors og Corvette Racing har danskeren desuden været med til at vinde 24-timers-løbet Le Mans fire gange i GT-klassen og triumfere i det lige så lange løb på Daytona International Speedway.

General Motors' "vice president of performance and motorsports", Jim Campbell, takker Magnussen en god indsats gennem mange år.

– Corvette Racing har alt at takke Jan for. Hans erfaring, performance og popularitet gennem de seneste 16 år har været afgørende for teamets massive succes. Vi skylder ham den største respekt og ønsker ham alt det bedste i hans næste del af karrieren, siger han i pressemeddelelsen.

/ritzau/

Jan Magnussens indlæg om sit farvel til Corvette på motorsport.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce