Annonce
Tønder

Jan Voss Hansen mærker efter om han har en borgmester i maven

Jan Voss Hansen er igen Dansk Folkeparti Tønders spidskandidat til næste års kommunalvalg. Nu mærker han efter, om han også har en borgmesterkandidat i maven. Om det forholder sig sådan, vil vise sig senere. Pr-foto: DF Tønder
Dansk Folkeparti Tønder har afviklet en Corona-generalforsamling. Jan Voss Hansen er spidskandidat - og nu mærker han efter, om han også skal være DFs borgmesterkandidat.

TØNDER: Dansk Folkeparti Tønder har på sin generalforsamling valgt Jan Voss Hansen som ny spidskandidat til kommunalvalget til november næste år.

Generalforsamlingen blev afviklet lørdag. Formand for Dansk Folkeparti Tønder, Lene Baggesø Fruerboel, fortæller, at det lykkedes at afvikle mødet trods corona-krisen.

- Jeg utrolig glad for, at det lykkedes at afholde vores generalforsamling trods Covid19. Det krævede megen omtanke og særlige tiltag, som heldigvis var afspejlet i et godt fremmøde til vores opstillingsmøde til spidskandidat samt generalforsamling 2020, siger hun i en pressemeddelelse.

Annonce

Masser af erfaring

Formand Lene Baggesø Fruerboel beskriver Jan Voss Hansen som en velfunderet politiker med både kommunale og landspolitiske erfaringer, henholdsvis fra socialudvalget - sundhedsudvalget og fra sin nuværende formandspost i arbejdsmarkedsudvalget og som medlem af repræsentantskabet i Kommunernes Landsforening (KL).

- Jeg ser frem til samarbejdet med vores nyvalgte spidskandidat, Jan Voss Hansen. Efter sommerferien vil bestyrelsen og spidskandidaten arbejde med strategien for den kommende valgkamp, siger Lene Baggesø Fruerboel i meddelelsen og fortsætter:

- Med dette valg af spidskandidat vil bestyrelsen også have tiden til at inddrage vores medlemmer i bud på mærkesager som appellerer til forskellige aldersgrupper, fagområder og køn.

Annonce

Mavefornemmelse

På generalforsamlingen fik DF sammensat den nye bestyrelse, som fik et nyt medlem, nemlig Niels J. Hattens fra Møgeltønder. Ligeledes gav det et genvalg til Natascha Strüwing samt Jan Voss Hansen som næstformand.

Men er den nye spidskandidat også et bud på en borgmesterkandidat?

- Det har vi endnu ikke taget stilling til. Vi afventer at den nye bestyrelse samles, samt hvordan den politiske situation i Tønder udvikler sig, siger formanden.


Jeg ser frem til samarbejdet med vores nyvalgte spidskandidat, Jan Voss Hansen. Efter sommerferien vil bestyrelsen og spidskandidaten arbejde med strategien for den kommende valgkamp.

Lene Baggesø Fruerboel, fmd. Dansk Folkeparti Tønder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Restaureret hus vinder boligpris

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Annonce