Annonce
Varde

Janni, Mia og Sofie brugte en fridag på at klippe Café Paraplyens brugere

Oppe under loftsbjælkerne i Café Paraplyen er frisørerne Janni Kjærgaard (tv) og Mia Bech Kritiansen i fuld gang med at klippe husets brugere. Udenfor billedet vasker frisørelev Sofie Mathiesen hår på dem, der senere skal i frisørstolen. Foto: Annett Bruhn
Med mobil håndvask, sakse, skum og shampoo blev Café Paraplyen omdrejningspunktet for en gang juleklip.
Annonce

Varde: Juleklip fik en helt anden betydning, da frisørmester, Janni Kjærgaard, hendes assistent og frisørelev, tilbød at give deres julestøtte til udsatte voksne. I det daglige modtager de kunder i Rustic Hair and Makeup på Ribevej i Varde, men mandag havde de flyttet frisørsalonen ned i midtbyen på Østervold.

- Jeg ringede til lederen af Café Paraplyen, Rita Christensen, og tilbød, at vi kunne komme ned på caféen og tilbyde husets brugere gratis hårvask, klipning og styling. Det sagde hun ja tak til, fortæller Janni, der glæder sig over de mange, der havde skrevet sig på listen.

- Alle vil gerne se godt ud, især her til jul, men ikke alle har råd til at komme til frisør. Derfor har vi valgt at byde ind med vores håndværk, fortæller Janni Kjærgaard, der sammen med sin svend Mia Bech Kristiansen klippede, imens frisørelev Sofie Mathiesen stod for hårvasken.

Annonce

Tryghed er vigtig

- Det var vigtigt for os, at folk følte sig trygge og fik en god oplevelse. Det tænkte vi, at de gjorde i deres vante omgivelser. Derfor pakkede vi tre biler og indrettede os i et lokale på caféen, fortæller den 35-årige frisørmester og tilføjer:

- Vi får en travl dag, men en dag som denne giver os enorm meget energi, fordi folk er så glade og taknemmelige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce