Annonce
Vejen

Jannie løb med Super-Gejst-Spreder-Prisen

Kirsten Christensen, til højre, der er bestyrelsesmedlem hos DGI Sydvest, var forbi hos Jannie Kragh for at overrække hende Super-Gejst-Spreder-Prisen. Foto: Lotte Sørensen, DGI Sydvest

Hæder: Jannie Kragh, der er bestyrelsesmedlem i Rødding Gymnastikforening, fik overraskende besøg, da repræsentanter fra DGI Sydvest var forbi hos hende for at overrække hende Super-Gejst-Spreder-Prisen, som DGI og Intersport står bag.

Prisen får hun for sit arbejde med at holde gang i medlemmerne i Rødding Gymnastikforening i den udfordrende tid med corona, hvor hun har holdt gejsten og fællesskabet i live.

"Jannie har motiveret både børn, unge og voksne til at motionere for samtidig at føle sig som en del af et fællesskab - det fællesskab som er så essentielt for det frivillige arbejde i Danmark," står der blandt andet i indstillingen, der var blandt de over 50 indstillinger, som DGI Sydvest modtog til Super-Gejst-Spreder-Prisen.

Annonce

Ved hjælp af appen "MapMyWalk" har Jannie Kragh fået lokale borgere i Rødding ud at gå. Hun gjorde det let for alle at deltage ved at lave en vejledende video.

I løbet af februar fik de i Rødding gået 6258 kilometer sammen hver for sig, og der har i gennemsnit været cirka 35 deltagere i hver uge.

Jannie Kragh, der i øjeblikket går hjemme på barsel, har allerede startet et nyt gangprojekt i Rødding, hvor hun vil have andre barslende mødre med ud at gå sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce