Annonce
Esbjerg

Jannie Visti Mai vil fortsætte i Udsatterådet

Jannie Visti Mai fortsætter efter alt at dømme i Udsatterådet, selv om hun ikke længere er leder af Game Streetmekka i Esbjerg. Arkivfoto
To udvalg skal godkende, at den tidligere Game Streetmekka-leder Esbjerg kan fortsætte i Udsatterådet.

Esbjerg: Den tidligere leder af Game Streetmekka Esbjerg, Jannie Vesti Mai, fortsætter efter alt at dømme som medlem af Udsatteråde i Esbjerg Kommune. Hun har tidligere været indstillet til rådet af Street Game, Danmark og sidder som næstformand. Jannie Vesti Mai er imidlertid stoppet i jobbet som leder af Game Streetmekka Esbjerg og kan derfor ikke sidde som indstillet af Street Game. Hun er nu indstillet til rådet af organisationen Recovery Bulls, som hun er landsformand for.

Kommunens Social- og Arbejdsmarkedsudvalg har netop godkendt, at hun fortsætter som medlem af rådet. Så nu mangler kun en godkendelse fra Børn & Familieudvalget. Det er disse to udvalg, der udpeger Udsatterådets medlemmer.

Recovery Bulls ser gerne, at Jannie Vesti Mai fortsætter i Udsatterådet og repræsenterer organisationen i rådet, oplyser forvaltningen.

Recovery Bulls skriver i sin indstilling: Jannie Vesti Mai har solid erfaring indenfor social innovation, værdiskabelse og non-profit organisation og har samtidigt stort kendskab til arbejdet med mennesker i udsatte positioner. Med Jannies tilstedeværelse i Udsatterådet vil rådet blive styrket yderligere og få et indblik i mange menneskers problematikker, da Recovery Bulls er et tilbud for alle udsatte uanset baggrund.

Forvaltningen vurderer, at der med Jannie Vesti Mais fortsatte virke i Udsatterådet vil blive sikret en fortsat bred viden om udsatteområdet.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Se billederne: Ribe centrum er oversvømmet

Kommentar For abonnenter

Mens vi venter på motorvejen

Det er lidt med motorvejene, som det er med vindmøllerne. Vi vil sådan set rigtig gerne have dem, men de skal bare ikke ligge tæt på, hvor vi selv bor. De kritiske røster var klart i overtal, da der tilbage i sommeren 2017 blev sat gang i en offentlig høring af planerne omkring en ny midtjysk motorvej – populært kaldet for Hærvejsmotorvejen. Samme billede er der ved den igangværende høring i forbindelse med VVM-undersøgelsen Tilbage i 2017 var eksempelvis Bække Lokalråd og Bække Borgerforening særdeles klare i mælet i deres høringssvar, hvor én af sætningerne lød således: - Frygten er, at en motorvej - med eller uden afkørselsramper - vil sætte gang i en langsom, men sikker affolkning. Citat slut. Det er ikke noget at sige til, at frygten for en motorvej er til stede. Ikke mindst støjen fra tusindvis af biler, som vil passere forbi, giver anledning til betydelig utryghed hos mange. Dertil kommer også en motorvejs indiskutable indgriben på naturen og miljøet. Argumenterne fra utrygge borgere er ganske forståelige. Men som med meget andet, så er debatten omkring motorveje ikke udelukkende sort eller hvid. Motorvejene kan rent faktisk også bringe noget positivt med sig. Erhvervsudviklingen har ganske mange steder, hvor der er blevet etableret motorveje, vist sig at være positiv. Der er positive eksempler nok – selv inden for vores egen kommune. I Vejen, Brørup og Holsted taler udviklingen i erhvervslivet tæt ved motorvejen sit klart tydelige sprog. Danish Crowns slagteri i Holsted var med sikkerhed ikke blevet placeret i området, havde der ikke været en motorvej Også længere oppe i det midtjyske er der klare fortællinger om, at motorvejen klart kan bringe noget positivt med. I Ikast-Brande Kommune konstateres det, at motorvejene er med til at øge bosætningen og etablering af nye erhvervsvirksomheder. I Silkeborg er der også begejstring. I den midtjyske by er der knap et år efter åbningen af motorvejen for nogle få år siden sat rekord i salget af erhvervsjord. Om hærvejsmotorvejen overhovedet bliver til noget, vil blive afgjort inde på Christiansborg. Men i næste måned – mandag den 16. marts – har Vejdirektoratet inviteret til borgermøde i Vejen. Her vil der blive orienteret om VVM-undersøgelsen og de seks linjeføringer, som er bragt i forslag. To af linjeføringerne vil medføre ganske mange kilometer asfalt gennem Vejen Kommune – og vil også byde på to til- og frakørselsramper dels ved Bække og dels ved Gesten. Hvordan det modtages, må vi se tiden an. Men ud over den forståelige utryghed omkring støj og negativ indvirkning på natur og miljø så vil en ny motorvej også give nogle muligheder. GOD SØNDAG

Sønderborg

Regn og storm ved mindehøjtidelighed i Bøffelkobbel

Annonce