Annonce
Kolding

"Jazz ved Søen" byder på fire koncerter med sangen i centrum

Lørdag den 24. august er der "Jazz ved Søen" for femte gang. Igen præsenteres der fire jazzbands i løbet af dagen, og denne gang med hovedvægten lagt på den gode sang. JazzBand Kolding er sammen med Slotssøbadet og Jazz i Trekanten arrangerør. PR-foto

Kolding: Lørdag den 24. august kl. 10-17 er der for femte gang Jazz ved Søen, der denne gang sætter fokus på sangen. Der er som tidligere fire koncerter på dagen, hvor Jazzband Kolding, et af trekantområdets bedste bigbands lægger ud kl. 11.

Derefter kl. 12.30 Melissa Inya Quartet. Melissa er en af de mest lovende upcoming danske vokalister, med et repertoire der har rødder i både jazz og soul.

Malene Kjærgård Grouper går på scenen kl. 14, hvor Malene med blød og lækker stemme præsenterer fortolkninger af kendte jazzstandards.

Traditionen tro indtager Vestre Jazzværk scenen kl. 15.30, med aldrig svigtende god stemning, skabt af god velspillet traditionel jazz, kombineret med godt humør.

Jazzband Kolding, Slotssøbadet og Jazz i Trekanten står for denne minifestival, hvortil der er gratis entre - pladsen åbner kl. 10.

Annonce
Mesissa Inya Quartet og Malene Kjærgård Grouper lægger musik og stemmer til årets Jazz ved Søen, hvor der naturligvis også bliver mulighed for et genhør med JazzBand Kolding og Vestre Jazzværk. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Danmark

Kan have været fatalt for seks mennesker: 44 hoftepatienter har fået infektion på OUH

Danmark

Hudsygdom kan være skyld patienters infektioner: Nu er kirurgens allergi blevet fastslået

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];