Annonce
Kolding

Jazz6000 har triojazz i verdensklasse på programmet på Godset

Bassist Niels Bo Davidsen og trommeslager Stefan Pasborg er de to medspillere i pianist Carsten Dahls trio Trinity, der spiller på Godset den 24. januar. PR-foto
Annonce

Kolding: Fredag den 24. januar kan foreningen Jazz6000 præsentere triojazz i verdensklasse, når pianist Carsten Dahl kommer med sin gruppe Trinity på Godset. I september 2019 udkom albummet "Painting Music" med Carsten Dahl Trinity, hvor han sammen med bassist Niels Bo Davidsen og trommeslager Stefan Pasborg har begået nyfortolkninger af kendte jazzstandarder krydret med egne nye kompositioner, og det er især numre fra dette album, vi skal høre på Godset – et album der i den grad har fået jazzanmelderne til at finde superlativerne frem.

Carsten Dahl har udgivet mange soloalbums, men har også spillet sammen med kendte danske musikere som Lennart Ginman, Frands Rifbjerg, Thomas Blachman, Mads Vinding, Alex Riel og ikke mindst trompetisten Palle Mikkelborg – for at nævne nogle få. Listen over udenlandske stjerner, han har samarbejdet med er også lang, og der kommer løbende invitationer fra udlandet. Har desuden arbejdet som docent ved Det Jyske Musikkonservatorium og haft et professorat på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Billetter kan købes på www.jazz6000.dk eller ved indgangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce