Annonce
Haderslev

Jazzfestival byder på stjerneparade i Jazz i Trekanten

Sinne Eeg Kvartet spiller på Slotsgade 25 fredag den 23. august. Hef fra sidste års koncert ved Jazz I Trekanten på Trapholt. Foto: Katrine Worsøe
Jazzfestivalen Jazz i Trekanten byder på store jazzkoncerter i perioden den 23. august til 1. september. På Harmonien giver Slesvigske Musikkorps koncert med mundharpespiller Mathias Heise.
Annonce

Haderslev: Når jazzfestivalen Jazz i Trekanten i dagene den 23. august til 1. september rammer Haderslev bliver det absolutte højdepunkter finder sted på Harmonien i Haderslev lørdag. d. 31. august kl. 15.00, hvor jazztalentet Mathias Heise giver koncert med Slesvigske Musikkorps. Mathias Heise er blevet verdenskendt for sit mundharpespil, og har komponeret en række nye numre arrangeret specifikt til Slesvigske Musikkorps og Mathias Heise Quadrillion.

I Haderslev bliver festlighederne skudt i gang af Sinne Eeg Kvartet. Hun er et af de stærkeste bud på en dansk jazzsangerinde med internationalt format. Sinne Eeg Kvartet spiller på Slotsgade 25 fredag den 23. august kl. 20.

Lørdag den 24. august er der intet mindre end fire koncerter. Allerede kl. 11 spiller Høtte-Jazz med Jazzbuffetten i Vojens Kultur og Musikhus, og kl. 12 kan man få et genhør med Beatles store hits, når bandet Baun on Beatles giver koncert på Bar De Ville.

På Slotsgade 25 spiller det skandinaviske band Aloft, der spiller akustisk moderne jazz. Slotsgade slutter aftenen af kl. 21 med det populære band, The Surpreme Court med rapperne Joseph Agami og Elijah Logos.

Se det fulde program på hjemmesiden.

På Harmonien er der en helt særlig koncertoplevelse på programmet, når Slesvigske Musikkorps giver koncert med den verdensberømte mundharpespiller, Mathias Heise. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Nyt boligprojekt smider lokal købmand på gaden: - Det gør selvfølgelig ondt

Annonce