Annonce
Sønderborg

Jazzmusikken er ikke død

Chris Schmidt (tv) stopper ikke med jazzmusik, men vil samle musikere til et orkester, som muligvis kommer til at hedde "Sønderjysk Jazzforsyning". Hamborg-musikeren Etlef Jacobsen i midten og basunisten Ole Frandsen er formentlig med i det nye orkester.
Hr. Jensens Jasskapel er ophørt i den gamle udformning, men fortsætter i en anden konstellation.
Annonce

Sønderborg: Meldingen om, at Hr. Jensens Jasskapel har spillet sin sidste koncert i den gamle udformning har vakt røre i jazz-verdenen og i al almindelighed.

Veteranen den 77-årige Chris Schmidt - der var med til at stifte Hr. Jensens Jasskapel for 47 år siden - fortæller, at det ligefrem har været bestyrtelse hos nogen, der havde glædet sig til at præsentere det legendariske jazzorkester i løbet af eftersommeren til familie-begivenheder.

- Jazz is not dead, it just smell so, siger den tidligere folkeskolelærer filosofisk. Altså jazzen er ikke død, det lugter bare sådan.

Annonce

Anden konstellation

Chris Schmidt fortæller, at det er korrekt Hr. Jensens Jasskapel ophører i den gamle udformning, men det skal dog tilføjes, at et par af musikerne fortsætter i en anden konstellation.

- Det vil derfor være mulighed for at høre god swingende jazzmusik af bedste kvalitet, understreger han.

Chris Schmidt kommer oven i købet med et bud på navnet til det nye jazzkoncerter.

- "Sønderjysk Jazzforsyning" kunne passende være titlen på det fremtidige orkester. Orkesteret vil blive sammensat, så repertoiret passer til et givent arrangement, siger han.Det vil være swingmusik og traditionel jazz fra Jensen-repertoiret med "gamle" garvede musikere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce