Annonce
Kolding

Jazzparret Cæcilie Norby og Lars Danielsson giver koncert på Kulturforum Würth Kolding

De to jazzkoryfæer Norby og Danielsson giver koncert hos Kulturforum Würth Kolding den 27. august. PR-foto

Kolding: Tirsdag den 27. august kl. 19 kan man hos Kulturforum Würth Kolding på Montagevej høre Cæcilie Norby og Lars Danielsson, nogle af de mest populære og internationalt respekterede jazzmusikere. Glæd dig til et rørende musikalsk møde mellem en stor sangerinde og en fantastisk bassist og musiker, Lars Danielsson.

I halvfemserne blev Cæcilie Norby signet til Blue Note label, der bl.a. førte til samarbejder med verdensstjerner. Cæcilie Norby har høstet stor international anerkendelse for at evne at navigere på tværs af musikalske genrer og forene dem i et helstøbt, troværdigt udtryk. Også Lars Danielsson betragtes som en af de mest betydningsfulde jazzmusikere i Europa.

I tæt samspil tager de publikum ud på et varieret repertoire med dybfølte sange, egne kompositioner, klassiske fortolkninger, groovede feel-good vibes, folkemusik-ballade, melodramatisk soul, den helt stille miniature og det spektakulære afrikansk inspirerede. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forløb om udligning er uskønt

Selvom Danmark er et lille land, er der betydelig forskel på de økonomiske vilkår i de enkelte lokalområder. Derfor er det sund fornuft med kommunal udligning, så borgerne kan få i hvert fald nogenlunde ens levevilkår, uanset om de bor i et velhaverområde nord for København eller i en kommune, der for eksempel er udfordret af mange ældre, plejekrævende borgere og lave husstandsindkomster. Ordninger af denne karakter vil nødvendigvis skabe splid. Nogle kommuner vil føle, de skal aflevere for meget, mens andre oplever at modtage for lidt. Men for at acceptere ordningen er det i det mindste nødvendigt, at man lokalt kan forstå den. Her er det tilsyneladende gået helt galt med regeringens udspil til en udligningsreform. Flere borgmestre erkender, at de ganske enkelt ikke begriber resultaterne, selv om regeringen lidt efter lidt er rykket ud med flere detaljer og regnestykker. De frustrerede borgmestre får opbakning fra professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, der kalder forløbet rodet og kaotisk. Bedre bliver det ikke af, at der undervejs havde sneget sig en regnefejl på 200 millioner kroner ind i udspillet. Fejlen er erkendt, undskyldt og rettet. Men ellers mener Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, at alt er i bedste orden. Processen har været som ved foregående udligningsreformer, og ingen tal bliver holdt hemmelige. Per Nikolaj Bukh mener til gengæld, at informationerne er kommet for langsomt og kun afleveret under pres. Han foreslår derfor, at den store reform bliver sat på pause. Ligefrem at standse et så omfattende projekt midt under forhandlingerne er nok at gå en kende for vidt. Men det ville klæde regeringen at erkende, at håndteringen har været uskøn, hvilket da også har fået De Konservative og Liberal Alliance til at forlade forhandlingsbordet på grund af manglende informationer, mens Venstre kun tøvende mødte op – ligeledes fordi partiet, følte de på forhånd vidste for lidt.

Kolding For abonnenter

Allan pumpede vand hele natten: Haven forvandlet til en svømmepøl

Annonce