Annonce
Sønderborg

Jeanette gør det igen - først flødeboller og nu is til kolleger

Heidi F. Jørgensen, Promenaden - Is, med udsigt (tv) sammen med hjemmehjælper Jeanette Laursen. Foto: Jens Eilertsen
For 14 dage siden vandt hjemmeplejer Jeanette Laursen flødeboller fra Spangsberg til kollegerne, og mandag dukkede Promenaden - Is med udsigt op med mellem 60 og 70 is.

Sønderborg: Hjemmehjælperne i Distrikt Sydals Plejegruppe Vest kører ud til ældre medborgere i al slags vejr, og hjemmehjælperne er det, som Jeanette Laursen kalder "i første række". De kommer helt tæt på de ældre medborgere, når der skal løftes, vaskes eller der skal arrangeres toilet i sengen, fortæller hjemmehjælperen.

Beretningen om hjemmehjælpernes arbejdsforhold gjorde indtryk på Heidi F. Jørgensen, Promenaden - Is med udsigt, da hun læste de 380 opslag, en konkurrence på facebook mundede ud i.

- Det var bare hjemmehjælperne, der skulle vinde, sagde Heidi F. Jørgensen, da hun mandag middag afleverede mellem 60 og 70 is til Jeanette Laursen på Tandsbjerg Plejecenter.

For 14 dage siden deltog Jeanette Laursen i en konkurrence om flødeboller fra Spangsberg til kollegerne - og her vandt hun også. Så der blev smilet meget, da hjemmehjælperen fredag meddelte kollegerne, at nu var der altså også is på vej.

Annonce
Det var bare hjemmehjælperne, der skulle vinde.

Heidi F. Jørgensen, Promenaden - Is med udsigt

Første åbningsdag

Promenaden - Is med udsigt havde søndag første åbningsdag, og selv om der ikke var det antal kunder, der plejer en aprildag lige før påske, så er Heidi F. Jørgensen tilfreds. Der må nemlig ikke være for mange kunder ad gangen foran iskiosken.

Heidi F. Jørgen siger, at hun og de tre faste medarbejdere, som betjener kunderne, er meget påpasselige med, at alle forholdsregler for at hindre smitte tages. Står kunderne for tæt foran kiosken, bliver de pænt bedt om at gå en tur og komme tilbage, og Promenaden - Is med udsigt har også taget de ting af kortet, som det tager lang tid at lave. Man vil undgå, at kunderne venter for lang tid foran kiosken. Det er heller ikke muligt at benytte bænke og borde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce