Annonce
Debat

Jeg ønsker alt godt til Joy

Minister: Børge Frandsen spørger 15. juli, hvad der er mit motiv til "modstanden" mod vores nye kultur- og kirkeminister, der har påtaget sig ministeropgaven, selvom hun er gravid og ved, at hun skal på barsel?

Der er intet motiv og ingen modstand, Børge Frandsen.

Blot en undren over, at Joy Mogensen, der på mange måder har været Roskilde en god og dygtig borgmester, lader sig presse af Mette Frederiksen i den situation, hun befinder sig i, samtidig med at hun ikke overfor offentligheden har holdt sig tilbage fra at give udtryk for sine vanskeligheder med at få børn, og at hun gerne vil have et ønskebarn.

Det sidste er da forståeligt, men når man nu ved, hvor meget en minister er hængt op, får hun nok ikke megen tid til selv at være sammen med sit ønskebarn, og det kan da være et dilemma, eller er der noget, jeg har misforstået? En omsorgsfuld mor ønsker vel at være mest muligt sammen med sit barn, især de første opvækstår. Det handler jo også om barnets tarv.

Jeg ønsker alt godt for Joy Mogensen og hendes barn.

Annonce
Uffe Clausen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Prisfest hos de frivillige

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Vejen

Biltyven måtte lade bil være bil

Danmark For abonnenter

43 kommuner driver ulovlige solcelleanlæg: Nu risikerer investeringer for millioner at ryge i skraldespanden

112

30-årig indbrudstyv hærgede Kolding i måneder, inden han meldte sig selv: - Jeg gjorde det af grådighed

Annonce