Annonce
Billund

Jeg ønsker ingen motorvej vest om Billund by, så hellere nej tak til motorvej

Ulrich Kristensen, kandidat til Billund Byråd for Lokalpolitisk Forum, ønsker for Billund og hele kommunen, at byen kan vokse mod sydvest, som en enhed. Arkivfoto: Alex Hermann

Læserbrev: I rigtig rigtig mange år af mit arbejdsliv, har jeg "rejst" ud af kommunen for at arbejde i byer som Vejle, Horsens og Skanderborg. At flytte har aldrig været en overvejelse, fordi her trives vi som familie.

Nu skal vi så have snakken om en kommende motorvej igen, jeg læser også at en af vores lokale ejendomsmæglere hilser den velkommen...

"Gedestien" fra nord mod lufthavnen, kræver bestemt en opgradering - har nærmest været glemt landspolitisk i alt for mange år.

Annonce

Jeg ønsker til gengæld ingen motorvej vest om Billund by, så hellere NEJ tak til motorvej.

Ved de borgere, som ikke forstår denne modstand, hvor tæt på Billund by den er planlagt - iflg. VVM undersøgelserne? men de tages jo heller ikke til "indtægt" blandt politikere længere.

Ved de borgere som ikke forstår denne modstand, hvordan motorvejen skal etableres i terrænet - jvf. VVM undersøgelserne? den skal hæves over nuværende niveau, for at sikre afløb af bl.a. regnvand!

Jeg ønsker for Billund og hele kommunen, at byen kan vokse mod sydvest, som en enhed.

Jeg tror ikke på, at den samle os, nærmere det modsatte (det er så en personlig følelse, som tiden kun kan vise, hvis nu den kommer....)

Ingen støj indover byen (oftest vestenvind), og nej der findes ikke smarte modeller, som kan sikre os mod dette - ikke et eksperiment, og noget med "lad os nu se...."

Den største aktivitet omkring turisme har vi i den østlige del af byen/kommunen (bl.a. Wow Park & Lalandia) + nyt projekt for hele "travbanegrunden"

Jeg har været pendler i mange år, og nej tre-fem minutter i sparet/vundet transporttid er altså ikke afgørende for mine valg.


Jeg sætter kæmpe stor pris på den nærhed, jeg oplever, når jeg bevæger mig rundt i kommunen, jeg mener det når vi som politisk forening siger "en kommune, en vej - sammen"

Ulrich KristensenAfgørende er de nære værdier som familie, venner, skole, institutioner, foreningsliv med mere.

Hvis vi ønsker bosætning, er det de nære værdier, vi skal have fokus på - hvad er det som "Børnenes hovedstad" kan - hvordan støtter vi bedst vores foreningsliv, er det trygt og godt at blive ældre i vores kommune?

Hvorfor skal man tilvælge Billund kommune?

De internationale ser nogle muligheder i og omkring byen, men er deres bevæggrunde helt at sammenligne? De har truffet et valg allerede ved at søge muligheden for at arbejde her.

Ejendomsmægler Lene Eg Madsen mener, at en kommende motorvej vil gøre det nemmere for en familie fra f.eks. Århus at vælge os til pga en motorvej... Nej vel, hvorfor de skulle vælge os til, må ligge i de nære værdier.

På samme måde som vi som familie aldrig har overvejet at flytte herfra!

Jeg sætter kæmpe stor pris på den nærhed, jeg oplever, når jeg bevæger mig rundt i kommunen, jeg mener det når vi som politisk forening siger "en kommune, en vej - sammen"

Annonce
Billund For abonnenter

Se drone-video: Sådan ser Gyttegård Plantage og Grene Sande ud fra luften

Danmark

Lørdagens coronatal: Antallet af indlagte falder til det laveste siden midt i august

Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev

Efter en komplet makeover er graffitien tilbage på busstationen: - Det er jo noget svineri, og de tager mine penge

Tønder For abonnenter

Eksplosivt: Tyskere køber huse i Tønder som aldrig før

Sønderborg

Nybyggeri i historisk bymidte: Firma får ja til at opføre fem etageejendomme

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Rutineret lejesvend vil ikke bare slukke en brand. Han vil blive i SønderjyskE, og han mener ikke, at alderen er et problem

Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter en trafikulykke

Vejen For abonnenter

Lottes lille datter kæmper med spiseproblemer: - Fagfolk siger, at hun kun lige spiser, så hun kan holde sig kørende og overleve

Billund

Hotel Propellen er blevet solgt: Skifter ejer den 1. oktober

Haderslev

Landmand slæbes i landsretten: Retssag om 69 brændte svin i halmfyret er anket af statsadvokaten

Haderslev For abonnenter

Kandis-sang og hunden Rocky reddede René fra at tage sit eget liv

Sønderjylland For abonnenter

Sønderjyder med succes: Mesterkokke med Michelin-stjerner opvokset i samme mindre by

EfB For abonnenter

EfB-karakterer: Strunck var et af lyspunkterne

EfB

Elias Sørensen: Vi var 10.000 gange bedre end dem i første halvleg

Annonce