Annonce
forside

Jeg er ikke ude på at skabe usikkerhed

Annonce

Tom Arnt kommenterer borgmester Erik Buhls svar til at undersøge mulighed for blandt andet at oprette specialskole på det tidligere Hjertecenter Varde og få beregninger på skoleområdet:

Læserbrev: Der er fortsat et flertal på 15 mand, der ønsker at gennemføre Skole og dagtilbud for alle.

Flere politikere, inklusiv Erik, der sagde, at de var klar på at justere i planen under valgkampen.

Det er vigtigt for mig at understrege, at vi udelukkende taler om at få nogle få beregninger.

Grunden er, at hjertecentret slet ikke kunne sættes i spil, da man udarbejdede planen for, hvordan strukturen skulle være i Varde By. Det er en mulighed, vi har nu, og m²- prisen er lav, og bygningerne er i orden. Så hvorfor ikke se på, om det faktisk ikke er den rigtige løsning, vi har indtil 2021?

Jeg er ikke ude på at skabe usikkerhed, og det fremgår også af mit læserbrev - samt af det dokument, der er sendt til mine byrådskollegaer - er vi helt med på, at resten af forliget gennemføres inkl. en justering, som gerne skulle betyde, at Ansager Skole kan beholde sin overbygning.

Så at sige, at det vil være 10 skridt tilbage og skabe masser af uro, er forkert. Da det udelukkende drejer sig om Varde by. Alt andet inkl. klynger / strukturen osv. - som er beskrevet i Skole og dagtilbud for alle - og det arbejde, der pågår, er rullet i gang og det bevares (der er flertal for det).

At man siger, at det er i modstrid med kommunens ambition om færre m2, giver jeg ikke meget for.

Det kan jo være, at det er fornuftigt at købe en bygning, hvor m² prisen er knap 5300 kontra at skulle give 13000 kr.pr. m² ved nybyg.

Vi (politikere) forvalter jo borgernes penge og tænk, hvis vi kunne skabe en holdbar løsning og spare op mod 100 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce