Annonce
Læserbrev

Jeg vil ikke stå skoleret for Chresten Hedegaard

Læserbrev: Mødeledelsen i § 17 stk. fire-udvalget vedrørende en integrationspolitik i kommunen har været en vanskelig opgave. Opgaven blev løst, og der blev sendt et oplæg til politisk behandling. Jeg er enig med såvel udvalgsformandens udlægning af udvalgets samarbejdsudfordringer gengivet i JydskeVestkysten, som jeg bifalder lokalredaktørens kommentarer i JydskeVestkysten. Ros til udvalgsformanden Erik Uldahl Hansen for den måde, han løftede opgaven på.

Personligt fandt jeg ud af, at det blev mere og mere vanskeligt for mig at håndtere min rolle som skoleleder med en opgave i et politisk udvalg, hvor jeg skulle agere som privatperson.

Derfor valgte jeg i efteråret 2019, efter samråd med den daværende skolechef, at udtræde af udvalget.

På Høje Kolstrup Skole løfter skolens dygtige ansatte, i samarbejde med skolebestyrelsen og skoleledelsen, den opgave, at vi varetager undervisningen af de børn, der til enhver tid er bosiddende i Høje Kolstrup Skoles skoledistrikt, og som sådan er en del af Høje Kolstrup Skoles skolekreds. Det er opgaven.

Det handler om at drive skole for alle, hvor alle elever lærer så meget, de kan. Skolen skaber resultater og præsterer på et højt fagligt niveau.

Det handler om at skabe fællesskaber, og det handler om at inkludere alle i skolens fællesskaber. Skolen gør dette i et loyalt samarbejde med alle forældre, der har børn på skolen. Det handler om kollektivt at gøre sig umage. Og det gør vi. På Høje Kolstrup Skole handler det ikke om ”dem” og ”os”, men om ”alle”.

Kommunen har den opgave af lave en integrationspolitik, der viser, hvordan integrationen skal foregå. Integrationspolitikken skal understøtte flygtninge og indvandreres integration til det danske samfund, herunder læring og uddannelse, selvforsørgelse og tilknytning til arbejdsmarkedet, sundhed og mestring af eget liv og mulighed for at indgå i sociale fællesskaber.

Det ønsker jeg kommunen held og lykke med.

Chresten Hedegaard nævner og kritiserer mig i sit indlæg i dagens avis.

Jeg vil jeg ikke svare på Chresten Hedegaards kritik af min embedsførelse, og jeg vil slet ikke skulle stå skoleret for ham i forhold til denne. Chresten Hedegaard kan henvende sig til min arbejdsgiver, hvis han ønsker at frembringe kritik af embedsførelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil

Johnny fulgte lysten til et anderledes hjem: En rund drøm af et hus

Annonce