Annonce
Kultur

Jels-vikingerne er klar til at byde statister velkommen

Alledagen er for alvor startskuddet på prøverne på friluftsscenen i Jels. Foto: Jels Vikingespil.
Ovenpå sidste års corona-aflysning, så er Jels-vikingerne nu ved at være klar til at byde statister og andre som kunne tænke sig at være en del af sammenholdet, velkommen på friluftsscenen.

Jels: Lørdag den 22. maj, inviterer Jels Vikingespil traditionen tro til ”Alledag”, hvor både nye og gamle vikinger sætter hinanden i stævne på den smukke friluftsscene ved Jels Sø.

- Vi skal, som altid, bruge en masse statister til stykket – særligt voksne mænd, der kunne tænke sig at fægte med sværd, men også kvinder og børn, der kunne tænke sig en god sommeroplevelse og måske afprøve skuespilstalentet, fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil i en pressemeddelse.

Vikingespillet er naturligvis også ramt af corona-restriktionerne, så derfor vil dagen ikke helt forløbe som den plejer at gøre. Nye vikinger, som kunne tænke sig at komme på scenen som statist og/eller kæmper, mødes til velkomst og rundvisning kl. 10. Gamle vikinger – altså dem som har været med før – og som ønsker at være statist og/eller kæmper i årets forestilling skal møde op kl. 11.

Annonce

De vikingetogter, som Jels-vikingerne skal på i årets forestilling ”Krakes Kæmper”, begyndte allerede tilbage i januar, hvor der bl.a. var digitalt infomøde, og hvor alle de rollehavende skuespillere blev fundet ved en audition. De rollehavende har så siden øvet rigtig meget, og er nu klar til at få selskab af en masse statister.


- Vi skal, som altid, bruge en masse statister til stykket – særligt voksne mænd, der kunne tænke sig at fægte med sværd, men også kvinder og børn, der kunne tænke sig en god sommeroplevelse og måske afprøve skuespilstalentet.

Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil


Datoer

Jels Vikingespil har premiere fredag den 2. juli og spiller hver aften kl. 20.00 frem til den 18. juli.

Søndag den 4. juli er der eftermiddagsforestilling kl. 16.00.

Søndag den 11. juli er der ingen forestilling.

Billetter på jelsvikingespil.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce