Annonce
Esbjerg

Jem & Fix flytter 100 meter med åbning af nyt byggemarked i Sædding

Jem & Fix i Sædding rykker fra sin nuværende placering ved Sædding Ringvej til en ny forretning på hjørnet af Håndværkervej og Snedkervej. Byggeriet skal afleveres omkring maj. Foto: Ken Mathiesen
Jem & Fix flytter kædens butik ved Sædding Ringvej 100 meter mod vest og får en ny, topmoderne forretning på 1.000 kvadratmeter på Snedkervej 1.

Esbjerg: Indbyggere i det vestlige og nordlige Esbjerg skal om cirka fem måneder køre et nyt sted hen, når de skal gøre deres indkøb i lavprisbyggemarkedet Jem & Fix i Sædding. Og hvis de alligevel skulle komme til at køre derhen, hvor de plejer, så gør det heller ikke så meget.

Jem & Fix flytter nemlig blot omkring 100 meter væk fra sin nuværende placering ved Sædding Ringvej til den anden side af Håndværkervej. Her har selskabet Aaskov Udvikling ApS købt en knap 6.000 kvadratmeter stor grund på adressen Snedkervej 1, og her er søstervirksomheden Aaskov Byggefirma fra Vonsild syd for Kolding nu i fuld sving med at opføre en ny, topmoderne Jem & Fix-forretning på 1.000 kvadratmeter med 800 kvadratmeter varegård.

I forvejen er Aaskov Byggefirma aktuelt i gang med at bygge i alt tre nye Jem & Fix-forretninger rundt omkring i landet, og samlet har Vonsildvirksomheden bygget 10 forretninger, som Jem & Fix efterfølgende lejer sig ind i, oplyser firmaejer Jakob Aaskov, der yderligere fortæller, at han forventer, at aflevere byggeriet omkring 1. maj.

Vi har i et stykke tid ledt efter et alternativ, som lever mere præcist op til de mål, som skal til for at drive en moderne forretning, der både er til gavn for kunderne og vores ansatte.

Claus Petersen, adm. direktør, Jem & Fix

Utidssvarende

Jem & Fix i Sædding har i mange år boet til leje hos Villemoes Holding i ejendommen, der også huser Andrup Vin, men ifølge administrerende direktør i Jem & Fix, Claus Petersen, var lejemålet på mange måder blevet utidssvarende for både kunder og ansatte.

- Vi har i et stykke tid ledt efter et alternativ, som lever mere præcist op til de mål, som skal til for at drive en moderne forretning, der både er til gavn for kunderne og vores ansatte, oplyser Claus Petersen.

Jem & Fix har haft forretningen i Sædding i mange år. Tilbage i 2015 åbnede kæden en forretning i Storegade i Esbjerg Øst.

Claus Petersen forventer, hvis alt går som planlagt med byggeriet, at den nye Jem & Fix i Sædding åbner en gang i maj.

Hos Villemoes Holding siger Christian Villemoes, at han ikke forventer, det bliver vanskeligt at finde en ny lejer efter Jem & Fix-lejemålet. Han noterer sig blandet andet, at Jem & Fix-flytningen skyldes ønsket om at rykke ind i en konceptforrretning som de øvrige forretninger i kæden, ligesom han bemærker, at Jem & Fix bliver i området netop, fordi det er et attraktivt områder med masser af kunder og trafik.

Jem & Fix

Jem & fix er dansk og familieejet med hovedkontor i Vejle. Kæden har flere end 2100 medarbejdere fordelt på 121 butikker i Danmark, 50 butikker i Sverige samt 5 butikker i Norge.
Jem & Fix lejer sit nuværende byggemarked i en bygning ejet af Villemoes Holding, men forretningen er ikke tidssvarende, siger kædens direktør. Foto: Ken Mathiesen
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Manglen på dagplejere er tæt på at være i konflikt med reglerne: Så mange har kommunen ansat siden september

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Se video med unges opråb: Send ikke vores ven i døden

Erhverv For abonnenter

Ramt af aflysninger: Corona barberer antallet af kuverter til firmajulefrokoster ned fra 1200 til 200

Livsstil

Havemandens julebord kan ikke overdrives: Jul og stearinlys går hånd i hånd for Claus Dalby

Aabenraa

Fik 10-årig til at blotte sig og røre ved sig selv: Politiet fandt enorm mængde børneporno hos dømt 72-årig

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Esbjerg For abonnenter

Efter opfordringer til test: Kæmpelange corona-køer får esbjergenserne til at rase

Esbjerg Energy

Energy kigger langt efter fjerdepladsen efter sent nederlag i Herning

Haderslev

Fumlebilist blev effektivt stoppet: 71-årig mand tog en bilists nøgler i et vejkryds

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Aabenraa

85-årig spøgelsesbilist mister bilen: Kørte forkert og foretog U-vending på motorvejen

Navne For abonnenter

Borgmesteren med de rappe replikker fik tak: Mange mødte op for sige farvel til Geil

Esbjerg

Se billederne: Danmarks hyggeligste juleby vækkede den hæse mand med skægget

Annonce