Annonce
Navne

Jens-Jacob er ny centerchef i Jels

Jens-Jacob Vig fra Gesten blier ny chef for Jels Motel og Sportscenter. Privatfoto
Ansættelsesudvalget i centerets bestyrelse blev hasteindkaldt, da nyheden om at der skulle findes en ny centerchef tikkede ind. Udvalget kalder ansættelsen af den nye chef for lidt af et scoop.

Navne: Bestyrelsen for Jels Motel og Sportscenter har fundet en ny centerchef, efter at den nuværende centerchef Randi Krab har valgt at opsige sin stilling med udgangen af september. Det bliver den 33-årige Jens-Jacob Vig fra Gesten, der får både Motel, restaurant, selskaber samt fitness- og hal-aktiviteter under sine vinger.

Jens-Jacob har en baggrund som Supervisor for Food & Beverage og Chef for de kørende forlystelser i Legoland i Billund. Han kommer i dag fra en stilling som bureauchef ved Esmark Feriehusudlejning i Henne Vestjylland.

- Jels Motel & Sportscenter er et fantastisk spændende sted med mange muligheder. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et center, hvor jeg kan præge både udvikling, vækst og fremtid i et lokalsamfund, hvor centeret er det naturlige samlingspunkt, fortæller Jens-Jacob i en pressemeddelelse fra Jels Motel og Sportscenter.

Annonce

Hurtig beslutning

Ansættelsesudvalget i centerets bestyrelse blev hasteindkaldt, da nyheden om at der skulle findes en ny centerchef tikkede ind. Det tre mand store udvalg, bestående af formand Peter Lysgaard, næstformand Julie Bull Sørensen og byrådsmedlem Martin Boye, var dog ikke sene til at reagere og finde den nye centerchef.

- Vi har stor tiltro til, at Jens-Jacob er den rette mand til at gøre Jels Motel og Sportscenter til det naturlige samlingssted for både kulturelle, sociale og sportslige aktiviteter i Jels og omegn, siger  formand Peter Lysgaard i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Det er lidt af et scoop, at vi har fundet en kapacitet som Jens-Jacob, der med sit engagement og ledelseserfaring også er klædt godt på til den store og brede opgave.

Annonce

Alsidigt job

Jens-Jacob er ikke i tvivl om, at den nye karriere stiller store krav til hans alsidighed:

- Det er jo et hus, der rummer alle. Uanset om man kommer her for at overnatte eller for at holde fest, møde naboerne, høre et foredrag, besøge fitnesscenteret, deltage i holdsport eller andre sociale arrangementer, så skal man føle sig velkommen og godt tilpas, siger Jens-Jacob, i pressemeddelelsen.

Han går beslutsomt til opgaven:

- Her skal være højt til loftet, god stemning, et fantastisk køkken og masser af aktivitet og plads til udfoldelse. Det vil være mit mål, at centeret fortsat rummer alt dette og samler høj som lav her i byen.

Jens-Jacob bor privat i Gesten sammen med sin kone Louise og deres tre børn. Første officielle arbejdsdag bliver 1. oktober, hvor Jens-Jacob efter en kort indkøringsperiode kaster sig ud i alle de praktiske detaljer i huset.

Vi har stor tiltro til, at Jens-Jacob er den rette mand til at gøre Jels Motel og Sportscenter til det naturlige samlingssted for både kulturelle, sociale og sportslige aktiviteter i Jels og omegn.

Peter Lysgaard
Annonce
Sydjylland For abonnenter

54-årige Per fik aldrig nok af fest og selskab: Han døde alene - lige så hurtigt, som hvis man slukker for en stikkontakt

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Sydjylland

Følg med her: Politi og redning på vej til uheld - vej delvis spærret

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Millionfabrik med flere eksplosionsbrande i bagagen har kurs mod Esbjerg

Erhverv For abonnenter

Lokal virksomhed med knald på købt af stor svensk koncern:  - Ingen skal frygte for deres job

Varde

Hun bor i sommerhus, han bor på plejehjem: Da Jørn og Bente skulle nyde deres otium, kunne han pludselig ikke få vejret

Billund For abonnenter

Nyt boligkvarter får cirka en kilometer til fremtidig motorvej: Støjberegninger viser, at støjen går til kanten af det tilladte

Haderslev

Indsamling til Hjertegaven: Nu kan du danse i den gode sags tjeneste

Vejen For abonnenter

I Andst står de på venteliste for at tage ansvar: "Socialminister" Susanne Pedersen udvikler fremtidens ledere

Navne For abonnenter

I 60 år har avisen været en trofast følgesvend ved morgenbordet: Vil man vide, hvad der sker, må man læse avisen

Sydjylland

Følg med her: Politi og redning på vej til uheld - vej delvis spærret

Sønderjyske Herrehåndbold

JV erfarer: Thomas Mogensen stopper karrieren og fortsætter i SønderjyskE i ny rolle

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Kultur

Kulturprisen er tilbage med kendt revyskuespiller i dommerkomitéen: Du kan være med til at finde årets vinder

Tønder For abonnenter

Tønders store industrivirksomheder hårdt ramt af corona-krisen: Dumper ned ad Top1000-liste

Kultur

"Onkel"-instruktør Frelle Petersen vil røre os igen i ny film om sorg - modtageren af JydskeVestkystens kulturpris klar til at udpege ny vinder i 2022

Annonce