Annonce
Kolding

Jesper Buch er med i ekspertpanelet: Kendisser hjælper Kolding med ny strategi

Her er ekspertpanelet - fra venstre Steen Hildebrandt, Christian Ibsen, Jesper Buch, Katherine Richardson, Pelle Guldborg og Jørn Pedersen. Foto: Kolding Kommune
Annonce

Kolding: Efter sommerferien vil Kolding Kommune lancere en ny strategi for sin cirkulære økonomi-indsats, som skal skabe bæredygtige rammer for et godt liv for kommunens borgere og virksomheder - og til det arbejde søger kommunen nu hjælp hos en stribe eksperter.

Mandag mødtes en delegation fra Kolding med borgmester Jørn Pedersen i spidsen med sit ekspertpanel bestående af professor Steen Hildebrandt, professor Katherine Richardson, adfærdsforsker Palle Guldborg Hansen, serieiværksætter Jesper Buch og Concito-direktør Christian Ibsen. Med i panelet er også Flemming Besenbacher.

For borgmester Jørn Pedersen (V) er eksperternes input en uundværlig brik i arbejdet med den nye strategi.

- Vi skal finde vores egen vej i arbejdet med cirkulær økonomi og bæredygtighed, men vi er samtidig afhængige af at blive udfordret af førende eksperter, som kan være med til at løfte vores indsats. Det hold, vi har samlet, har både givet os noget at tænke over og konkrete indspark med hjem, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Nordtyskland

Risikerer fængsel: Tysk familiefar tog på McDonalds, selv om han vidste, han var smittet

Trekantområdet

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Annonce