Annonce
Billund

Jesper fuldender GGIF's trup i 2. division

Jesper Chapion skifter fra den gule Otterup-trøje til den blå Grindsted-trøje. Arkivfoto: Michael Bager
Jesper Chapion skifter fra Otterup til Grindsted GGIF.

Grindsted: Endnu en spiller kommer til at tørne ud for GGIF's bedst placeret herrehold i håndbold, når den nye sæson i 2. division begynder.

Fem nye spillere er allerede tidligere på året tilført truppen, men GGIF har netop offentliggjort, at Jesper Chapion også kommer til at have hjemmebane i Grindsted fra den kommende sæson. Jesper Chapion er 27 år og højrehåndet bagspiller. Han kommer fra Otterup HK, hvor han har været i fire år og spillet over 100 kampe. Han kommer dermed til Grindsted med mange års erfaring fra 1. division

Med tilføjelsen af Jesper Chapion er truppen af markspillere til den kommende sæson fuldendt, skriver GGIF i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad for, at vi nu kan få ambitiøse spillere fra højere niveau til selv at opsøge Grindsted. Jesper er teknisk rigtig dygtig i både afleveringsspillet og afslutninger, og kan spille begge veje, så med tilgangen af ham, giver det ekstra muligheder for at variere vores spillestil. Jesper fuldender dermed holdet, som nu er de 12 mand, vi opererer med, for at alle kan have en tydelig rolle på holdet, siger cheftræner Flemming Pedersen i pressemeddelelsen.

Annonce
Jesper Chapion skifter fra den gule Otterup-trøje til den blå Grindsted-trøje. Arkivfoto: Michael Bager

GGIF i 1. division

Jesper Chapion vil kæmpe for at bringe Grindsted op i 1. division:

- Jeg så i Grindsted muligheden for at kombinere seriøs træning med muligheden for at kunne passe en civil karriere. Jeg får god støtte fra klubben i forhold til at finde et arbejde i kommunen indenfor mit uddannelsesområde, som er økonomi og projektarbejde. Håndboldprojektet har været i en rigtig flot udvikling de seneste år, og jeg fornemmer en ærgerrighed og sult efter nu at tage det næste skridt op i 1.division. Det glæder jeg mig til at bidrage til, lyder det fra Jesper Chapion i pressemeddelelsen.

GGIF har dermed fået tilført tre spillere til sæsonen fra 1. division samt to spillere, som har 2. divisionserfaring. I den kommende weekend tager holdet på træningslejr i Vejen Idrætscenter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Julepynt i efterårets farve

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce