Annonce
Billund

Jesper fuldender GGIF's trup i 2. division

Jesper Chapion skifter fra den gule Otterup-trøje til den blå Grindsted-trøje. Arkivfoto: Michael Bager
Jesper Chapion skifter fra Otterup til Grindsted GGIF.
Annonce

Grindsted: Endnu en spiller kommer til at tørne ud for GGIF's bedst placeret herrehold i håndbold, når den nye sæson i 2. division begynder.

Fem nye spillere er allerede tidligere på året tilført truppen, men GGIF har netop offentliggjort, at Jesper Chapion også kommer til at have hjemmebane i Grindsted fra den kommende sæson. Jesper Chapion er 27 år og højrehåndet bagspiller. Han kommer fra Otterup HK, hvor han har været i fire år og spillet over 100 kampe. Han kommer dermed til Grindsted med mange års erfaring fra 1. division

Med tilføjelsen af Jesper Chapion er truppen af markspillere til den kommende sæson fuldendt, skriver GGIF i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad for, at vi nu kan få ambitiøse spillere fra højere niveau til selv at opsøge Grindsted. Jesper er teknisk rigtig dygtig i både afleveringsspillet og afslutninger, og kan spille begge veje, så med tilgangen af ham, giver det ekstra muligheder for at variere vores spillestil. Jesper fuldender dermed holdet, som nu er de 12 mand, vi opererer med, for at alle kan have en tydelig rolle på holdet, siger cheftræner Flemming Pedersen i pressemeddelelsen.

Jesper Chapion skifter fra den gule Otterup-trøje til den blå Grindsted-trøje. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

GGIF i 1. division

Jesper Chapion vil kæmpe for at bringe Grindsted op i 1. division:

- Jeg så i Grindsted muligheden for at kombinere seriøs træning med muligheden for at kunne passe en civil karriere. Jeg får god støtte fra klubben i forhold til at finde et arbejde i kommunen indenfor mit uddannelsesområde, som er økonomi og projektarbejde. Håndboldprojektet har været i en rigtig flot udvikling de seneste år, og jeg fornemmer en ærgerrighed og sult efter nu at tage det næste skridt op i 1.division. Det glæder jeg mig til at bidrage til, lyder det fra Jesper Chapion i pressemeddelelsen.

GGIF har dermed fået tilført tre spillere til sæsonen fra 1. division samt to spillere, som har 2. divisionserfaring. I den kommende weekend tager holdet på træningslejr i Vejen Idrætscenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Annonce