Annonce
Billund

Jesper fuldender GGIF's trup i 2. division

Jesper Chapion skifter fra den gule Otterup-trøje til den blå Grindsted-trøje. Arkivfoto: Michael Bager
Jesper Chapion skifter fra Otterup til Grindsted GGIF.

Grindsted: Endnu en spiller kommer til at tørne ud for GGIF's bedst placeret herrehold i håndbold, når den nye sæson i 2. division begynder.

Fem nye spillere er allerede tidligere på året tilført truppen, men GGIF har netop offentliggjort, at Jesper Chapion også kommer til at have hjemmebane i Grindsted fra den kommende sæson. Jesper Chapion er 27 år og højrehåndet bagspiller. Han kommer fra Otterup HK, hvor han har været i fire år og spillet over 100 kampe. Han kommer dermed til Grindsted med mange års erfaring fra 1. division

Med tilføjelsen af Jesper Chapion er truppen af markspillere til den kommende sæson fuldendt, skriver GGIF i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad for, at vi nu kan få ambitiøse spillere fra højere niveau til selv at opsøge Grindsted. Jesper er teknisk rigtig dygtig i både afleveringsspillet og afslutninger, og kan spille begge veje, så med tilgangen af ham, giver det ekstra muligheder for at variere vores spillestil. Jesper fuldender dermed holdet, som nu er de 12 mand, vi opererer med, for at alle kan have en tydelig rolle på holdet, siger cheftræner Flemming Pedersen i pressemeddelelsen.

Annonce
Jesper Chapion skifter fra den gule Otterup-trøje til den blå Grindsted-trøje. Arkivfoto: Michael Bager

GGIF i 1. division

Jesper Chapion vil kæmpe for at bringe Grindsted op i 1. division:

- Jeg så i Grindsted muligheden for at kombinere seriøs træning med muligheden for at kunne passe en civil karriere. Jeg får god støtte fra klubben i forhold til at finde et arbejde i kommunen indenfor mit uddannelsesområde, som er økonomi og projektarbejde. Håndboldprojektet har været i en rigtig flot udvikling de seneste år, og jeg fornemmer en ærgerrighed og sult efter nu at tage det næste skridt op i 1.division. Det glæder jeg mig til at bidrage til, lyder det fra Jesper Chapion i pressemeddelelsen.

GGIF har dermed fået tilført tre spillere til sæsonen fra 1. division samt to spillere, som har 2. divisionserfaring. I den kommende weekend tager holdet på træningslejr i Vejen Idrætscenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Grebet i luften: En køn historie

Tilbage i 1990erne undersøgte danske forskere hvilken voksen, der havde størst betydning i et barns liv. Måske til irritation for ligestillingsfrontkæmperne tronede mor øverst på soklen og sikkert med et guddommeligt lys i baggrunden. Herefter fulgte yndlingspædagogen i børnehaven, legekammeraterne, og så fremdeles nedad på ranglisten, indtil far dukkede op. På samme plads som tilfældige bekendte af familien og naboens kat. Det var en værre historie, og siden har mange mænd oppet sig gevaldigt og lært at gå med babysele, ja nogle har strammet sig virkelig an og fået en fødselspsykose. Ellers også hænger det måske sammen med, at begreberne familie og far og mor er blevet mere elastiske størrelser, hvilket kan give udviklende samtaler på legepladsen: - Hvem er den dame der? - Det er min mor. - Hvem er så damen ved siden af? - Det er min far. Endelig er der dem, der helt undgår konflikten om far og mor ved at introducere udtrykket en forælder. Smag på ordet. En kønsneutral sutsko. Men det passer måske godt til en tid, da køn er i vælten og noget man vælger, lige som man vælger skjorter fra bøjlen. På Facebook kan man efter sigende vælge mellem 71 køn. Det kan selvfølgelig give beskæftigelse på de lange vinteraftener – lidt lige som at lægge puslespil med 1500 brikker - men jeg ikke er sikker på, at jeg har lyst til at tænke på, hvordan nummer 71 ser ud. Hvordan er det endt der? Og hvornår kommer fænomener som ”mors dag ”og ”fars dag” under beskydning? For det ligner strengt taget en kønsstereotyp af de værre. Man kunne med held – det ville også være meget rationelt – finde det svenske udtryk ”hen” frem. Så kan man slå de to dage sammen og undgå i hvert fald én tur i butikker: - Værsgo og glædelig hens dag. Jeg er så ikke sikker på, at de kvinder, der havde vænnet sig røde roser og dyr chokolade, vil blive begejstret for en gave af mere neutral karakter. Et kinesisk waterpas til 20 kroner eller hvad man i en anden kønsstereotyp tid ville give som fars dags gave. Tværtimod er jeg ret sikker på, at hammeren ville falde. Men selvfølgelig ikke fars hammer.

Annonce