Annonce
Billund

Jesper Thorne hopper i sadlen for Team Giv Håb: - Jeg har  fundet glæden ved at cykle og glæden i fællesskabet

Jesper Thorne fra Stilbjerg er holdkaptajn for Team Giv Håb Midtjylland, som er et hold, der cykler til fordel for Børn, Unge & Sorg. Privatfoto
Igen i 2021 cykler holdet ’Team Giv Håb-Danmark Rundt’ til fordel for Børn, Unge & Sorg, og blandt de nye hold er Team Giv Håb Midtjylland med base i Herning og Billund med lokale Jesper Thorne som holdkaptajn.
Annonce

STILBJERG: Team Giv Håb er et dansk velgørenhedscykelhold med over 200 deltagere fordelt på flere lokale hold over hele Danmark. Den nye holdkaptajn på Team Giv Håb Midtjylland er 34-årige Jesper Thorne, som er et velkendt ansigt i det midtjyske.

Jesper Thorne er nemlig født og opvokset i Billund Kommune, nærmere bestemt i Sdr. Omme,  og har også tidligere været med på Team Giv Håb i både 2017 og 2020. I dag bor Jesper Thorne i Stilbjerg mellem Billund og Grønbjerg/Langelund sammen med sin familie.

Til hverdag arbejder han som salgschef i Mould Shop, et Ballerupbaseret firma, der sælger udstyr til plastfabrikker, et job der ligger fint i forlængelse af hans uddannelse til plastmager. Hvordan han lige får tid til også at tage rollen som holdkaptajn, ved han knap, men han synes, at sagen er værd at gå ind i.


Mit mål er, at vi skal være 40 på holdet.

Jesper Thorne, holdkaptajn


Jesper Thorne er ikke i tvivl om, at Team Giv Håb 2021 bliver en oplevelse for livet for alle deltagerne:

- Jeg er virkelig stolt og ydmyg over, at stå i spidsen for Team Giv Håb Midtjylland. På Team Giv Håb har jeg ikke blot fundet glæden ved at cykle, men også fundet stor glæde i det kammeratskab og fællesskab, der er på Team Giv Håb. Det er helt eminent, fortæller Jesper Thorne.

Annonce

Handler om fællesskab og at gøre en forskel

Jesper Thorne var selv ’helt grøn’, da han første gang kørte med Team Giv Håb i 2017. Ja, faktisk sad han på en racercykel for første gang blot fire måneder før, man skulle køre Danmark Rundt - og det lykkedes.

- Det var en fantastisk følelse, husker en tydeligt stolt Jesper Thorne.

34-årige Jesper Thorne er holdkaptajn på cykelholdet Team Giv Håb. Pressefoto

Team Giv Håb handler ikke om, hvor hurtigt man kan cykle eller om at have det dyreste og fineste udstyr. Det handler om at lykkes som hold. Lykkes i fællesskab - og sammen gøre en forskel for børn og unge.

Annonce

Infomøde i slutningen af august

Allerede nu er der en god kombination af erfarne ryttere og helt "grønne" ryttere på Team Giv Håb Midtjylland. I slutningen af august afholdes der også Team Giv Håb infomøde i Billund, hvor man kan høre meget mere om, hvad det vil sige at deltage på Team Giv Håb.

- Mit mål er, at vi skal være 40 på holdet. Lige nu er vi 37 i en gruppe på Facebook, hvoraf de 20 har meldt sig klar, fortæller holdkaptajnen.

Tilmeldingen til Team Giv Håb 2021 er allerede i fuld gang -og alle, uanset cykelerfaring og -niveau, er velkomne. Tilmeldingsfristen er den 20. september 2020.

Er du interesseret i at cykle ’Danmark Rundt’ eller høre mere om Team Giv Håb Midtjylland, kan du læse mere på teamgivhaab.dk eller kontakte Jesper Thorne på midtjylland@teamgivhaab.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Risikerer fængsel: Tysk familiefar tog på McDonalds, selv om han vidste, han var smittet

Trekantområdet

Dagens coronatal for Fredericia er klar: Vigtigt parameter falder fortsat - men flere er konstateret smittet

Annonce