Annonce
Esbjerg

Jobcenter Esbjerg er landets bedste til at holde dialogen igang under coronakrisen

Annonce

Esbjerg: I en ny måling kravler Jobcenter Esbjerg til tops, når det gælder at holde dialogen igang med de ledige. Jobcenter Esbjerg har som det eneste jobcenter haft en øgning i antallet af samtaler med de ledige, siden beskæftigelsesindsatsen blev suspenderet den 13. marts. Hvor andre kommuner har reduceret deres indsats kraftigt med helt op imod 95 procent, har Jobcenter Esbjerg faktisk øget antallet af samtaler med 13 procent. Jobcenter Esbjerg har i perioden haft en løbende dialog med 732 ledige.

- Hvis jobcentrets medarbejdere havde skruet helt ned for dialogen med de ledige, ville det være en kæmpe udfordring, når beskæftigelsesindsatsen genstartes. Indsatsen har i hvert fald haft en meget positiv effekt, og det er endda lykkedes at hjælpe en af kommunens hjemløse i fast arbejde, siger udvalgsformand for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget Henrik Vallø i en pressemeddelelse.

Jobcenter Esbjerg har i hele perioden også haft stor fokus på at servicere virksomhederne med at skaffe den nødvendige arbejdskraft, og hjælpe virksomhederne med arbejdsfordelinger, så de kan undgå at fyre deres medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Danmark For abonnenter

3000 kør-selv-ferier i fare: Sønderjysk rejsebureau kalder mulig tysk nedlukning en katastrofe

Annonce