Annonce
Haderslev

Jobcenter. Soc.dem. har en nærmest ”religiøs” holdning

Annonce

Læserbrev: Siden i hvert fald 2009 har soc.dem. et betydeligt ansvar for, at tingene er gået skævt på Jobcentret. Borgerne var rasende, og politikerne gjorde intet - indtil valgkampen i 2013, hvor Blå Blok anført af Venstre fiskede i rørte vande grundet en passiv formand – Lykkeskov – for beskæftigelsesudvalget.
I går havde jeg et medlemsinitiativ i byrådet om, at kommunen skal gennemgå samtlige sager med borgere over 60 år (mellem 40 og 80 sager), for at undersøge om de skulle være berettiget til at få bevilget den nye pension – med opstart den 1. januar 2020 - Seniorpension.
Den sociale retssikkerhedslovs § 5 siger, at det er noget, som de ansatte skal blande sig i, men det gør man ikke i Haderslev – her skal borgeren selv finde ud af det, når der sker ændringer – så derfor mit forslag
Det ligner ikke noget siger Rønnow, at politikerne blander sig i de ansattes arbejde – og Lykkeskov var meget utilfreds med, at jeg ikke havde startet initiativet i Beskæftigelsesudvalget. De herres viden om lovgivningen er yderst mangelfuld, og så må andre helst ikke vide mere.
Så var der intet sket på denne side af aug./sept. md. 2020.
Heldigvis havde V og DF en helt anden holdning, for soc.dem. mener, at borgerene må sejle deres egen sø, hvor kun de stærkeste klarer sig.
Det er lidt ynkeligt og pinligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Kolding For abonnenter

SF-kolleger husker tilbage: Allerede i 1993 var Villy Søvndal klar til at blive borgmester

Annonce