Annonce
Varde

Jobcenter vil bruge Facebook-sider til at komme tættere på brugerne

Jobcenter Varde har valgt at oprette to Facebook-sider, en til ledige og en til virksomheder. Det skal bringe jobcenteret tættere på dets brugere, fortæller Karina Juel Winther, udviklingskonsulent ved Jobcenter Varde. Arkivfoto: Morten Nielsen
Facebook-sider henvendt til ledige og virksomheder skal gøre jobcenteret mere synligt og tilgængeligt for brugerne.
Annonce

Varde: Jobcenter Varde skal være mere tilgængeligt for brugerne.

Derfor har jobcenteret oprettet to Facebook-sider, "Online Jobcafé" og "Jobcenter Varde-viden til virksomheder". Den ene er henvendt til ledige, den anden til virksomheder.

- Vi har valgt at oprette Facebook-siderne, fordi vi gerne vil komme tættere på vores brugere. Vi skulle gerne få et tættere samarbejde med dem og give en oplevelse af, at jobcenteret er langt mere tilgængeligt, siger Karina Juel Winther, der er udviklingskonsulent ved Jobcenter Varde.

Det bliver for eksempel lettere for ledige at stille spørgsmål og få vejledning til jobsøgningen, fordi de kan kontakte jobcenteret igennem Facebook.

Samtidig skal siderne også hjælpe jobcenteret med at nå længere ud. Både i forhold til brugere og budskaber om jobcenterets tilbud.

- Vi håber, at vi kan få kontakt til flere brugere. Målet er, at flere virksomheder skal kende til de tilbud, vi har, siger hun.

Udover ledige og virksomheder kan indsatsen også hjælpe med at få fat i dem, der typisk ikke kontakter jobcenteret- nemlig dem, der har et job, men gerne vil skifte.

Annonce

Flere positive tilbagemeldinger

Facebook-siden henvendt til ledige har været i gang i tre uger, mens siden henvendt til virksomheder kun har været i luften i en uge. Men siderne er allerede blevet taget godt imod, fortæller Karina Juel Winther.

- Vi oplever, at mange har meldt positivt tilbage, særligt om Online Jobcafé. Facebook-siden til virksomheder er kun oprettet for en uge siden, men vi kan se, at mange allerede "synes godt om" og følger siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce