Annonce
Læserbrev

Jobcenteret. Et politisk ansvar

Læserbrev. Det står lysende klart, at visse afdelinger på Jobcentret i Haderslev er præget af et meget dårligt arbejdsmiljø. Et arbejdsmiljø, ingen medarbejdere kan være tjent med. Et arbejdsmiljø med udfordringer, ingen person alene kan være årsagen til.

Der er uden tvivl mange årsager til det dårlige arbejdsmiljø. Årsager, det er nødvendigt at afdække og erkende for at håndtere.

Der er behov for at få vendt hver en sten.

Det er nødvendigt, at der afsættes de ressourcer, der skal til for at genoprette et godt arbejdsmiljø. Det gælder også i forhold til økonomiske ressourcer. Det skylder vi medarbejderne.

Jeg vil gerne opfordre borgmesteren til at tage ansvar for situationen og ansvar for at sikre, at Økonomiudvalget får behandlet sagen.

Det er nødvendigt, at Økonomiudvalget får indsigt i de seneste trivselsmålinger og indsigt i de aktuelle forhold. Økonomiudvalget har som personaleansvarligt udvalg en særlig forpligtelse til at sikre rammerne om et godt arbejdsmiljø. Det er vigtigt, at inddrage tillidsrepræsentanter, MED-udvalg og faglige organisationer. Og det er vigtigt at sikre, at alle kan komme til orde. Det dårlige arbejdsmiljø har stået på alt for længe, og det kræver handling nu.

Et dårligt arbejdsmiljø har alvorlige konsekvenser for den enkelte medarbejder, for samarbejdet og for de resultater, der skabes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce