Annonce
Vejen

Jobmesse skal skaffe flere chauffører

Vækst i transportbranchen gør, at man lige nu mangler masser af chauffører. En jobmesse i Vejen skal matche ledige med transportvirksomheder, der mangler chauffører. Arkivtegning.

VEJEN: Med en jobmesse i Vejen den 9. april ønsker DEKRA at matche områdets transportvirksomheder med nye chauffører. I tidsrummet fra klokken 10 til 12 får ledige og andre interesserede mulighed for at møde et bredt udvalg af transportvirksomheder, der lige nu står og mangler arbejdskraft.

DEKRA er Danmarks største udbyder af transportuddannelser, og jobmessen holdes hos DEKRA AMU Center Sydjylland på adressen Arnfredsvej 8 i Vejen.

Danmark oplever lige nu et stigende behov for nye chauffører. Det skyldes to ting. Ifølge Danmarks Statistik er næsten halvdelen af landets lastbilchauffører 50 år eller derover og er således på vej mod pension eller efterløn. Derudover oplever branchen en stor vækst.

Ifølge en pressemeddelelse fra DEKRA forventer de danske vognmænd, at der alene i år bliver brug for cirka 2.500 nye chauffører. I Region Syddanmark forventes der 7,8 procent flere ansatte i år i forhold til 2018.

Vejen er et af i alt syv steder, hvor der i april afvikles en jobmesse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce