Annonce
Kolding

Jobpatruljen tjekker arbejdsforhold i Kolding

HK Sydjyllands to Jobpatruljedeltagere, Angelika Thøgersen og Stefan Christensen, kommer rundt i Kolding om omegn torsdag 9. juli. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Torsdag den 9. juli besøger Jobpatruljen arbejdspladser med unge feriejobbere i Kolding og omegn.

Fagbevægelsens jobpatrulje kører i det sydjyske sommerland de næste to uger for at tjekke løn- og arbejdsforhold for unge i fritids- og feriejob, og torsdag den 9. juli er det Kolding og omegns tur til at få besøg.

Det er 41. år i træk, at unge frivillige fra Jobpatruljen sammen med repræsentanter for fagbevægelsen besøger op mod 300 virksomheder for at tale med omkring 350 unge fritids- og feriejobbere.

- Vi vil sikre, at de unges løn- og arbejdsforhold er i orden. Hvert eneste år har der været eksempler på, at reglerne ikke er overholdt. Nogle steder får de unge ikke den løn, de skal have efter overenskomsten, og mange steder udsættes unge for tunge løft, arbejder med farlige maskiner eller arbejder for længe, og det er også mod reglerne. Vi vil oplyse fritidsjobberne om, hvad de har krav på, når de er på arbejde., siger Angelika Thøgersen, koordinator for Jobpatruljen i Sydjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce