Annonce
Esbjerg

Johan Hoffmann Fonden har tildelt to personer i Den Ny Opera fondens hæderspris

Annonce

Esbjerg: Bestyrelsen for Johan Hoffmann Fonden har tildelt operachef Lars Ole Mathiasen og projektleder Jakob Næslund Madsen fra Den Ny Opera til en hæderspris på hver 50.000 kroner. Prisen gives for en "langvarig, ekstraordinær indsats inden for et snævert område for kulturen, musikken eller kunsten i Esbjerg Kommune". Prisen blev for første gang uddelt i 2017 til Poul la Cour.

De to prismodtagere, der har fået overrakt priserne ved et privat arrangement hos Jytte og Johan Hoffmann på Endrupholm, roses i bestyrelsens indstilling for "med stort engagement, vilje, gåpåmod og uendelig optimisme at have kastet sig ud i små og store projekter i et bredt spektrum af operaens verden. Projekter, der spænder lige fra opera for skolebørn til forestillinger med både national og international genklang".

"Operaen drives med få midler og en meget lille organisation, men med forbløffende resultater, hvilket utvivlsomt kan tilskrives prismodtagernes evne til på hver sin måde og i et godt samarbejde har fasttømret operaen som en perle i Esbjergs musikliv".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce